Pristatome Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus iškeltus kandidatus į tarybos narius. 12

  Pristatome Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus iškeltus kandidatus į tarybos narius 2023 m. kovo 5 d. savivaldybių tarybų ir merų rinkimuose pagal reitingavimo sąrašą.

  Nr. 12 sąraše Viktorija Urbanavičienė

  Širvintose gyvenu jau 45 metus. Gerai susipažinau su šiuo kraštu ir jo žmonėmis dirbdama savivaldybėje, po to – 33 metus „Šilumos ūkyje“. Esu darbšti, teisinga ir patikima, todėl sugebėsiu tinkamai atstovauti rinkėjus. Jei būsiu išrinkta tarybos nare, didžiausią dėmesį skirsiu gyventojus aptarnaujančioms rajono savivaldybės įmonėms, ypač „Šilumos ūkiui“. Analizuosiu šio ūkio veiklą ir aiškinsiuosi, dėl ko taip smarkiai išaugo šilumos kaina ir didelė darbuotojų kaita.

Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus informacija

Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus informacijaPolitinė reklama bus apmokėta iš “Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” rinkiminės kampanijos sąskaitos pagal sutartį ŠS 22-04. Užsakymas ŠS 23-07-36

One thought on “Pristatome Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus iškeltus kandidatus į tarybos narius. 12

  • 2023-01-18 at 13:51
    Permalink

    Man labai įdomu pasidarė, kas per asmenybė Vaiva Daugėlienė. Labai “darbšti” moteris. UAB “Širvintų verslui ir laisvalaikiui” direktorė, UAB “Širvintų knygynas” direktorė, Lietuvos regionų partijos (Feisbukinė partija, vien nuotraukos ir neaišku, kas yra šios partijos pirmininkas, nes senelis eina iš paskos) Širvintų skyriaus pirmininkė.
    Šios paminėtos įmonės yra savivaldybės įmonės.
    UAB “Širvintų verslui ir laisvalaikiui” iš savivaldybės biudžeto pirktas turtas (43 800 Eur) ir perduotas šiai įmonei verslą vykdyti. Uždirbtus pinigus išnaudoja pati įmonė. Ar nekyla klausymų, kam įkurta įmonė?
    O gal dar daugiau rajone yra tokių įmonių, kurios naudoja savivaldybės turtą, o uždirbtos lėšos atitenka įmonei. Geras verslas!!!!!!!

Comments are closed.