Anna Kuznecovienė: esu pasiruošusi toliau dirbti dėl mūsų rajono gyventojų ateities

Nr. 1 Anna Kuznecovienė

  Gimiau 1977 m., užaugau Širvintose. Baigusi Širvintų Lauryno Stuokos-Gucevičiaus gimnaziją, studijavau tuomečiame Vilniaus pedagoginiame universitete, įgijau politologijos bakalauro ir socialinių institucijų vadybos magistro diplomus.

  Nuo 2011 m. iki dabar dirbu Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarijoje. 2011 m. buvau Seimo nario padėjėja-sekretorė; 2012–2016 m. dirbau Seimo pirmininko pavaduotojo Algirdo Syso patarėja; nuo 2016 metų iki dabar esu Seimo nario Algirdo Syso patarėja.

  Su vyru Vaidu kartu esame daugiau nei 20 metų, užauginome du sūnus – Aertoną ir Tautvydą. Laisvalaikį mėgstu leisti labai aktyviai. Dažnai širvintiškiai mane mato bėgiojančią, važinėjančią dviračiu, dalyvaujančią intelektualiniuose žaidimuose. Su šeima esame aplankę daugybę šalių, susipažinome su įvairiomis kultūromis.

  Politinę veiklą pradėjau įstojusi į Lietuvos socialdemokratų partiją. Šiuo metu esu LSDP Širvintų rajono skyriaus pirmininkė. Aktyviai dalyvaudama politinėje veikloje, 2015 m. ir 2019 m. buvau išrinkta į Širvintų rajono savivaldybės Tarybą. Iš arti pamačiau tikrą mūsų savivaldybės Tarybos darbą, ir jis tikrai nebuvo pavyzdinis. Todėl dar ryžtingiau apsisprendžiau ir toliau dalyvauti savivaldybės Tarybos veikloje. Prisiimdama atsakomybę, pasimokiusi iš savo ir kitų klaidų, nebijodama iššūkių, esu pasiruošusi toliau dirbti dėl mūsų rajono gyventojų ateities. Aš gerai žinau problemas ir turiu idėjų, kaip galima jas išspręsti, matant visą rajoną ir išgirstant kiekvieną gyventoją!

Politinė reklama, bus apmokėta iš LSDP rinkiminės sąskaitos pagal sutartį ŠS 23. Užsakymas ŠS 23-14-07KŽ