Saulius Voveris: dirbsiu ir elgsiuosi taip, kad nebūtų gėda pažiūrėti žmonėms į akis

Nr. 4 Saulius Voveris

   Gimiau 1977 m. Širvintose, kur ir užaugau bei baigiau Lauryno Stuokos-Gucevičiaus gimnaziją. 1998 metais įgijau kompiuterinės įrangos operatoriaus specialybę. Dirbau įvairiose srityse, daugiausiai vadybinį darbą. Aštuonerius metus kūriau kryžiažodžius ir galvosūkius „Oho“ žurnalų leidybinei grupei. Nuo 2015 metų dirbu draudimo specialistu, šiuo metu esu oficialaus AB „Lietuvos draudimas“ atstovo Širvintose MB „Draustukas“ vadovas ir savininkas.

  Jau 23 metus esu susituokęs su žmona Vita, anglų kalbos mokytoja, kartu užauginome sūnų Luką, kuriuo labai didžiuojamės.

  Domiuosi numizmatika, filatelija, šachmatais bei įvairiomis intelektinėmis veiklomis. Dalyvauju įvairiose korespondencinių šachmatų varžybose, triskart tapau Lietuvos čempionu, taip pat esu Europos vicečempionas. 2022 metais pradėjau organizuoti ir vesti nacionalinio intelektinio žaidimo „Auksinis protas“ žaidimus Širvintose. Per metus be jokios pagalbos ar paramos pavyko suburti didžiulę ir labai aktyvią intelektinių pramogų mėgėjų bendruomenę mūsų rajone.

  Savo veikla stengiuosi įrodyti, kad, labai norint, stengiantis ir tikint savimi galima pasiekti visko. Smagu, kad Širvintose atsirado naujas užsiėmimas širvintiškiams, kurie džiaugiasi, kad paprastą darbo dienos vakarą galima praleisti kitaip.

  Dirbdamas daug bendrauju su įvairiais krašto žmonėmis ir girdžiu jų lūkesčius, problemas ir baimes. Tapęs Tarybos nariu naudosiuosi visomis galimybėmis ir įrankiais, kad pateisinčiau jų lūkesčius, padėčiau išspręsti problemas, kad Širvintų rajone žmonės taptų laisvesni, kad nebijotų išreikšti savo nuomonės, kad turėtų galimybes įgyvendinti savo idėjas, projektus, svajones. Dirbsiu ir elgsiuosi taip, kad nebūtų gėda pažiūrėti žmonėms į akis, laikysiuosi duoto žodžio.

Politinė reklama, bus apmokėta iš LSDP rinkiminės sąskaitos pagal sutartį ŠS 23-03. Užsakymas ŠS 23-14-01KŽ