UAB „Mūsų šeimos klinika“ likimas spręsis ateinančią savaitę

Nuotrauka iš Krašto žinių archyvo. Autorius Virginijus Sarpauskas

/Krašto žinių informacija /

    Jau kurį laiką Širvintų gyventojai, o ypatingai UAB „Mūsų šeimos klinika“ pacientai vis laukia žinių apie klinikos likimą. Visiems yra žinoma, kad šių metų kovo 31 baigiasi klinikos patalpų nuomos sutartis.  Tad nerimas yra pagrįstas, juk kiekvienas pacientas nori turėti garantijas, kad jo gydymas ir sveikatos priežiūra vyks nenutrūkstamai.

  Kaip ir visada, geriausiai informaciją žinoti gali įstaigos vadovas, tad informacijos ir kreipėmės į įstaigos vadovą Oleg Isajenkov. Vadovas nebuvo kalbus. Tačiau garantavo, kad įstaiga planuoja tęsti veiklą. Paklaustas dėl patalpų nuomos ir kito laimėtojo – nedaugžodžiavo – atsakė, kad viskas bus aišku kitos savaitės viduryje, tuomet ir informuos pacientus.

  Šiuo metu UAB „Mūsų šeimos klinika“, Ligonių kasų duomenimis, turi 1331 pacientą.

    Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro 2007 m. kovo 2 d. įsakymo Nr. V-156 „Dėl asmens sveikatos priežiūros įstaigų licencijavimo“ 57.12 p. nustatyta, kad gydymo įstaiga privalo „iš anksto, bet ne vėliau kaip prieš 30 kalendorinių dienų interneto svetainėje ir asmenims prieinamoje vietoje pačioje įstaigoje, prireikus – vietos spaudoje ar kitais informavimo būdais, pateikti informaciją apie šios įstaigos likvidavimą, veiklos vietos adreso pasikeitimą, jos reorganizavimą, pertvarkymą ar kitu juridiniu pagrindu perimamą turtą, teises ir pareigas”.

    Visi pasikeitimai ateina ir praeina. Svarbiausia – būkime sveiki.

 

 

 

3 thoughts on “UAB „Mūsų šeimos klinika“ likimas spręsis ateinančią savaitę

  • 2023-03-20 at 16:06
    Permalink

    Geriausias gydytojas – savivaldybė. Juk per 4 metus gyventojų skaičius sumažėjo beveik tūkstančiu.

  • 2023-03-20 at 09:15
    Permalink

    Gali įvykti stebuklas. Patalpos gali atitekti ir kitam asmeniui, kuris artimesnis valdžios kūnui, kaip tame pačiame name atiteko patalpos per savivaldybę UAB “DANIELITA”.

  • 2023-03-17 at 18:41
    Permalink

    Pagarba daktarui Juščiui. Ramiai dirba ir gydo žmones. Ne taip, kaip kitos…

Comments are closed.