Širvintų socialdemokratai kviečia į miško sodinimo šventę!

  Širvintų socialdemokratai ir toliau nusiteikę veikti rimtai ir ryžtingai.

  Nevirkaujame, kad kažkas kažkur kažkodėl iškirto mišką, o imamės konkrečių veiksmų, kad nors kažkiek pakeisti padėtį ir padaryti kraštą gražesnį, žalesnį. Taip, mes nepritariame nežabotam miškų kirtimui. Taip, mums nepatinka kai netausojama ar niokojama gamta, bet verkšlendami, priekaištaudami, baksnodami, burnodami ar versdami kaltę kitiems nieko nepakeisime. Pakeisime, jei patys kažką padarysime.

  Kviečiame VISUS, kurie myli ir vertina gamtos grožį ir myli miškus į MIŠKO SODINIMO šventę, kuri vyks jau balandžio 22 dieną, 11 valandą. Nesvarbu ar tu didelis ar mažas, nesvarbu kokios tavo politinės pažiūros, nesvarbu ar tu iš miesto ar iš kaimo – prisijunk prie mūsų, PASODINKIME MIŠKĄ KARTU! Pažadame gerą nuotaiką, o baigus darbą – vaišes.

  Tiksli sodinimo vieta:

https://goo.gl/maps/uu6BDxcUrhnRLtSa6 ,

Širvintų g-ja kv. 83 skl 7.  1,3 ha plote kartu pasodinsime 3000 eglių.

  Jei reikalinga smulkesnė informacija, susisiekime el.paštu: lsdp.sirvintos@gmail.com arba parašykite mums žinutę Facebook.

 

2 thoughts on “Širvintų socialdemokratai kviečia į miško sodinimo šventę!

  • 2023-04-13 at 12:17
    Permalink

    Kiek ateis, tiek ir bus gerai. Šaunuoliai, kad daro. Senai iš socialdemokratų norėjosi VEIKSMO

  • 2023-04-13 at 11:21
    Permalink

    Kiek ateis? 466, atsivedę nepilnamečius vaikus? O gal kas ir iš rinkimuose nebalsavusiųjų? Aplamai – priemonė su geromis gyvenimiškomis pastangomis.

Comments are closed.