Montuojate spintą su stumdomomis durimis – kokios baldų furnitūros reikės

   Spintos su stumdomomis durimis – labai praktiški ir gana paprastai surenkami baldai. Jos gali būti statomos prieškambaryje, miegamajame, virtuvėje, vaikų kambaryje, o taip pat ir rūsyje bei garaže – tose vietose, kurios labiausiai reikalauja tvarkos ir galimybės susidėti kaupiamus daiktus. Taip pat stumdomos durys gali būti naudojamos vietoj įprastų durų, taupant vietą, arba nedidelės patalpos atskyrimui, pavyzdžiui, drabužinei ar mažam darbo kambarėliui.

   Specializuotose prekybos vietose teikiama medienos plokštės pjaustymo ir laminavimo paslauga, todėl sukti galvos dėl medienos plokštės nereikia. Lieka tik viena rimta problema – kaip pasirinkti tinkamą baldų furnitūrą? Stumdomų durų sistemos,profiliai, kreipiančiosios, ratukai, rankenėlės ir kitos smulkmenos, kurios verčia duris judėti…

   Rekomenduojame rinktis kokybišką baldų furnitūrą, nes stumdomos durys yra pakankamai didelės ir sunkios, todėl būtina užtikrinti ne tik ilgaamžiškumą, bet ir jų saugumą.

Kokybiška baldų furnitūra internetu – Hetlita.lt

   Norint pasigaminti spintą su stumdomomis durimis, Jums reikės šios baldų furnitūros:

  1. Stumdomų durų profiliai ir ratukai – šie elementai padeda tvirtai laikyti duris ant riedėjimo profilio ir padeda joms lengvai ir tyliai riedėti.
  2. Durų tylaus uždarymo mechanizmai arba “silent system” – šie komponentai leidžia durims tyliai ir švelniai užsidaryti.
  3. Durų rankenėlės – jos palengvina atidarymo ir uždarymo veiksmą.
  4. Spintos korpusas – lentynos, sienelės, nugarėlė, baldinės kojelės. Jums reikės medžiagų, iš kurių pagaminti spintos korpusą. Dažniausiai naudojama medžio drožlių plokštė.
  5. Vidinės spintos dalys – nuleidimo mechanizmai, lentynos, kabyklos ir kiti aksesuarai, kurie padeda organizuoti spintos vidų pagal Jūsų poreikius.
  6. Sujungimo elementai – įvairūs varžtai, veržlės, kampainiai, sąvaržos ir kt., skirti korpuso ir vidinių dalių montavimui. Tai padės užtikrinti, kad spinta būtų tvirta ir stabili.
  7. Apsauginės ir dekoratyvinės detalės – gali apimti spintos kraštų apsaugines juosteles, durelių apvadus, galines sienas arba dekoratyvines plokštes, kurios padės užbaigti spintos durų kraštus.

 Prieš pradedant gamybos procesą, rekomenduojame pasirūpinti visais reikalingais komponentais ir įrankiais, kad galėtumėte patogiai dirbti. Taip pat svarbu iš anksto apgalvoti spintos dizainą, kad galėtumėte įsigyti tinkamas medžiagas ir furnitūros detales. Tai padės užtikrinti, kad galutinis produktas atitiktų Jūsų lūkesčius ir poreikius. Daugiau naudingos informacijos rasite paspaudę čia.

    Natūralu, kad gali pritrūkti tam tikrų furnitūros dalių, todėl būtina surasti patikimus partnerius, pas kuriuos greitai galėtumėte nuvažiuoti, arba užsisakyti trūkstamas detales internetu. Tai gali kiek sulėtinti spintos gamybos procesą, tačiau nepulkite naudoti atsitiktinių furnitūros detalių iš šalia esančio prekybos centro. Jei jau pradėjote dirbti su “Hettich” baldų furnitūra, tai su ja ir užbaikite, nes tik taip būsite tikri, kad baldas tarnaus ilgai.