Ryte eismo įvykis nusinešė penkias gyvybes

 Širvintų ir Vilniaus rajonų sankirtoje, senajame Širvintų kelyje ryte įvyko didžiulis eismo įvykis, nusinešęs net penkias gyvybes.

   Pirminis pranešimas skambėjo taip: “Šiandien 07.16 val. Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai,  kad Vilniaus rajone, Maišiagalos seniūnijoje,  Maišiagalos miestelyje , Jauniūnų gatvėje susidūrė sunkiasvoris ir lengvasis automobilis. Yra prispaustų, nukentėjusių žmonių.  Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities  greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus  apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.”

  Pirminiais duomenimis lengvasis automobilis AUDI įšvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir kaktomuša susidūrė su sunkiasvoriu automobiliu. Vilkiko vairuotojas, gimęs 1988 metais, buvo blaivus.

  Pradžioje buvo pranešama, kad žuvo keturi žmonės, o vaikas išvaduotas ir perduotas medikams. Kiek vėliau paaiškėjo, kad eismo įvykio metu žuvo penki žmonės, iš kurių net trys nesulaukę pilnametystės: 6, 8 ir 17 metų.

Pagal BPC informaciją