LSDP Širvintų skyrius rinko pirmininką ir skyriaus tarybą

LSDP Širvintų rajono skyriaus pirmininke naujai kadencijai vienbalsiai perrinkta Anna Kuznecovienė.

Balandžio 28d. vyko LSDP Širvintų rajono skyriaus ataskaitinis – rinkiminis susirinkimas.

   Susirinkimo metu buvo išklausyta Širvintų rajono skyriaus pirmininkės Annos Kuznecovienės ir skyriaus tarybos dvejų metų darbų ataskaita. Kadenciją baigianti pirmininkė apžvelgė dviejų metų veiklą, asmeniškai dėkojo bičiuliams, aktyviai prisidedantiems prie skyriaus veiklos. Nebuvo užmiršti ir skyriaus bičiuliai, atšventę jubiliejines sukaktis. Jiems įteiktos skyriaus dovanos ir partijos pirmininkės Vilijos Blinkevičiūtės sveikinimai. Buvo pasveikinti ir nauji skyriaus nariai, papildę socialdemokratų gretas. Apie skyriaus finansinę veiklą ataskaitas pateikė Finansų komisijos pirmininkė Irena Ruseckienė.

 LSDP Širvintų rajono skyriaus pirmininke naujai kadencijai vienbalsiai perrinkta Anna Kuznecovienė. Pirmininkės teikimu pavaduotojais patvirtinti: Gediminas Voveris ir Saulius Voveris. Susirinkime išrinkta skyriaus taryba, skyriaus Finansų bei Etikos ir procedūrų komisijos.

   LSDP Širvintų rajono skyriaus susirinkime taip pat buvo renkami  delegatai į LSDP suvažiavimą, kuris vyks gegužės 27 d., bei patvirtinti kandidatai į LSDP tarybą, Finansų, Etikos ir procedūrų komisijas, LSDP statuto grupę.

   Skyriaus bičiuliai diskutavo ir apie planuojamus darbus, bei kitąmet vyksiančius Seimo, Europarlamento bei Prezidento rinkimus. Pasisakė ir į bičiulių klausimus atsakė susirinkimo svečias LR Seimo narys Algirdas Sysas.

   Vakaras neprailgo ir niekas neskubėjo skirstytis, o dar ilgai  bendravo ir aptarė tolimesnę skyriaus veiklą bei darbus.

LSDP Širvintų rajono skyriaus informacija

One thought on “LSDP Širvintų skyrius rinko pirmininką ir skyriaus tarybą

  • 2023-05-03 at 13:53
    Permalink

    O veiklos naujoje savivaldybės taryboje nesvarstė? Aišku, kad partijos suvažiavimas – svarbiau.

Comments are closed.