“Auksinio proto” savaitės klausimas. 1

  “Auksinio proto” gyvų žaidimų Širvintose organizatorius atkuria vasaros žaidimą “Savaitės klausimas”, kuris vyks iki pat rudens. Taip siekiame platinti protmūšių virusą Širvintose ir norime jums paįvairinti vasarą.

  Jums tereikia atsakyti į vieną klausimą ir, jei pasiseks, pasiimti geriausio protmūšių Širvintose draugo MB Draustukas prizą (žinoma, mielai steigsime prizus ir iš kitų rėmėjų).

  Iki naujojo “Auksinio proto” gyvų žaidimų sezono pradžios (rugsėjį) bus sumuojami visų teisingai atsakiusių (nepriklausomai nuo to laimėjo savaitės prizą ar ne) taškai ir pabaigoje (preliminariai, rugsėjo pradžioje) bus paskelbtas VASAROS ČEMPIONAS, kuriam atiteks DIDYSIS PRIZAS.

Šios savaitės klausimas:

Prisegamos kojinės ir pėdkelnės žinomos nuo XIX a. ir populiarumu ilgai “kariavo” vienos su kitomis. XX a. šeštąjame dešimtmetyje madoje įsigalėję TOKIE JIE vienareikšmiškai pergalę nulėmė pėdkelnėms. Kas yra TOKIE JIE?

  Atsakymus pateikti iki liepos 4 dienos el.paštu: draustukas@gmail.com Siunčiant atsakymą nurodyti: 1. vardą, pavardę, pseudonimą ar pan. (bus skelbiamas teisingai atsakiusių sąrašas) 2. Kontaktą (el.paštas, telfonas ar kt., kad galėtume susiekti) 3. Žinoma, Jūsų atsakymą.

  Teisingas atsakymas skelbiamas kartu su sekančios savaitės klausimu. Klausimas gali pasirodyti bet kada, tad sekite „Krašto žinias“.

  Iš visų teisingai atsakiusių vienam laimingajam (kol kas vienam) atiteks MB Draustukas savaitės prizas.