Sušaukiamas Širvintų rajono savivaldybės tarybos posėdis

ŠIRVINTŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS TARYBA

2023-11-29 POSĖDŽIO

DARBOTVARKĖ

   Širvintų rajono savivaldybės tarybos posėdis vyks 2023 m. lapkričio 29 d. 15.00 val. Širvintų rajono savivaldybės pastate (Vilniaus g. 61, Širvintos) esančioje salėje.

Posėdžio d a r b o t v a r k ė:

  1. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2016 m. birželio 30 d. sprendimo Nr. 1-216 „Dėl Širvintų rajono savivaldybės atliekų tvarkymo taisyklių patvirtinimo“ pakeitimo.
  2. Dėl Širvintų rajono savivaldybės 2023 metų biudžeto dalinio pakeitimo.
  3. Dėl leidimo imti ilgalaikę paskolą.
  4. Dėl pritarimo Širvintų rajono savivaldybės bendradarbiavimo su Kaišiadorių rajono savivaldybe sutarčiai dėl visuomenės sveikatos funkcijų vykdymo Širvintų rajono savivaldybės gyventojams.
  5. Dėl pritarimo projekto „Melioracijos asociacijos „Virgio melioracija“ nariams ir valstybei priklausančių melioracijos sistemų rekonstravimas Gelvonų ir Bagaslaviškio kadastro vietovėse“ įgyvendinimui.
  6. Dėl pritarimo projekto „Melioracijos asociacijos „Krašiena“ nariams ir valstybei priklausančių melioracijos sistemų rekonstravimas Vičiūnų ir Jauniūnų kadastro vietovėse“ įgyvendinimui.
  7. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2018 m. gruodžio 20 d. sprendimo Nr. 1-269 „Dėl Širvintų rajono savivaldybės vietinės reikšmės kelių (gatvių) sąrašo patvirtinimo“ pakeitimo.
  8. Dėl turto perėmimo iš Širvintų rajono savivaldybės kultūros centro.
  9. Dėl Širvintų rajono teritorijoje esančio apleisto ar neprižiūrimo nekilnojamojo turto 2023 metų sąrašo patvirtinimo.
  10. Dėl Širvintų rajono savivaldybės jaunimo reikalų tarybos sudarymo.

3 thoughts on “Sušaukiamas Širvintų rajono savivaldybės tarybos posėdis

  • 2023-11-27 at 22:37
    Permalink

    nu jo- kam pensininkams žemė? kam namas su sklypu kaime? kam kompensacija kurui? kam kompensacija vaistam? kam ta medicina tik centre? dagyveno iki pensijos ir čiau. bet tai pas ką ponios su savo maišeliais ir juostom per jubiliejus fotkintis važinės? Labai reikalingas pakeltas mokestis ir jokių lengvatų pensininkams- už ką atvirukus, kalendorius, ir savireklamas tiems patiems pensininkams va jau tuoj tuoj pradės dalinti?

  • 2023-11-27 at 15:15
    Permalink

    Žemė yra turtas,nėra prievolės turėti turtą.Jei brangu išlaikyti,visada galima parduoti ir nereiks mokėti žemės mokesčio.

  • 2023-11-27 at 13:24
    Permalink

    Įdomu būtų sužinoti, kiek rajonas turi paskolų šiai dienai? Kiek mokame palūkanų?
    Ar UAB “Širvintų šiluma” visas turtas užstatytas bankui?
    Kokiam tikslui imama ilgalaikę paskolą? Kiek naudinga bus rajono gyventojams.

    Gerbiamieji, Brangūs, tarybos nariai ir Živile, ar nesiruošiate panaikinti sprendimą, kuriuo pensininkams atimta lengvata dėl žemės mokesčio. Ar Širvintų rajone pensininkai tokie turtingi ir kas analizavo jų pragyvenimo lygį, priimant tokį sprendimą?
    Negi Jums ne gėda, kad pensininkus apkraunant mokesčiais?

Comments are closed.