Širvintų socialdemokratai LSDP Tarybos posėdyje

Gruodžio 9 d. vykusiame Lietuvos socialdemokratų partijos tarybos posėdyje dalyvavo ir Širvintų skyriaus atstovai: Anna Kuznecovienė ir Saulius Voveris.

   Taryboje buvo aptartas 2024 metų biudžetas. Nuspręsta dalyvauti visuose 2024 metų rinkimuose. Patvirtintas abėcėlinis kandidatų sąrašas į Europos Parlamentą ir nustatytos reitingavimo datos skyriuose. Nutarta inicijuoti parlamentinę kontrolę dėl situacijos Lietuvos energetikos sektoriuje.  Priimtas pareiškimas dėl regioninės politikos stiprinimo.

   Partijos narių pasisakymuose netrūko aštrios kritikos konservatoriams, ypač kai kuriems po medžius ne visai vykusiai laipiojantiems lyderiams ar paralelinėje realybėje gyvenantiems ministrams. Kritikos nepagailėta ir Regionų partijai, ypač taiklus buvo Akmenės rajono mero V. Mitrofanovo palyginimas.

  Širvintų socialdemokratai palaikė visus sprendimus ir nutarimus, daug bendravo su kitų LSDP skyrių bičiuliais. Akivaizdu, kad ne vienoje diskusijoje gimusios idėjos, mintys netrukus taps darbais ar projektais.

3 thoughts on “Širvintų socialdemokratai LSDP Tarybos posėdyje

  • 2023-12-13 at 14:46
    Permalink

    Kaip Širvintų socialdemokratai reaguoja į Širvintų šeimyninę rangą, kuri susikūrusi iš regionų partijos narių?
    Živilė mokslų sėmėsi darbo partijoje. Dabar savo žinias panaudoja darbe.

  • 2023-12-13 at 13:23
    Permalink

    O kokia įtaka savivaldybės gyventojams nuo to, kad Mitrofanovas iš Akmenės sukritikavo Regionų partiją? O kodėl vakar seime vienintelis Pinskus pasisakė prieš apkaltos Gapšiui pravedimą?

  • 2023-12-13 at 11:18
    Permalink

    Nesuprantu, šiandien yra gruodžio 13 d., o posėdis įvykęs gruodžio 19 d.?
    Kaip visumoje Širvintose atrodo Pinskų šeimyninė ranga? Živilės mama gatvės iššvalė, Živilė ir Jonas pasitiko ir išlydėjo sveikatos ministrą Dulkį. O dukrytė matomai pateiks informaciją, kuri bus naudinga šiai šeimai.
    Man labai įdomu, kiek 2023 m. išleista pinigų LNK, Lietuvos ryto televizijoms, kadangi Živilė neišlenda iš televizijos ir nesprendžiami tokie klausimai, kaip žmonėms baigti namų renovacijas, mokesčių mažinimas (atvirkščiai sugrįžus iš televizijos, padidino žemės mokesčius), verslo vystymasis, išskyrus a l k a n ą b r i e d į. Alkanas briedis reklamuojamas stambiu mastu.
    Begalybės nuotraukų platinimas socialiniuose tinkluose, kurių komentarai kontroliuojami, jeigu nėra žodelio graži, šaunuolė, puiki, protinga tų komentarų nematysite.
    Ar nereikėtų audito Širvintų savivaldybėje?

Comments are closed.