Sušaukiamas Širvintų rajono savivaldybės tarybos posėdis

ŠIRVINTŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS TARYBA

2023-12-20 POSĖDŽIO

DARBOTVARKĖ

Širvintų rajono savivaldybės tarybos posėdis vyks 2023 m. gruodžio 20 d. 08.30 val. Širvintų rajono savivaldybės pastate (Vilniaus g. 61, Širvintos) esančioje salėje.

Posėdžio d a r b o t v a r k ė:

  1. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2023 m. vasario 2 d. sprendimo Nr. 1-5 „Dėl Širvintų rajono savivaldybės 2023–2025 metų strateginio veiklos plano patvirtinimo“ dalinio pakeitimo.
  2. Dėl Širvintų rajono savivaldybės 2023 metų biudžeto dalinio pakeitimo.
  3. Dėl pareiginės algos koeficiento nustatymo Širvintų rajono savivaldybės kontrolės ir audito tarnybos Savivaldybės kontrolierei Audronei Adomavičienei ir tarnybos santykių pratęsimo.
  4. Dėl kapinių sąrašo patvirtinimo.
  5. Dėl valstybinės žemės sklypų (jų dalių) ir žemės sklypais nesuformuotos valstybinės žemės plotų perėmimo valdyti, naudoti ir disponuoti jais patikėjimo teise.
  6. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2021 m. gruodžio 21 d. sprendimo Nr. 1-256 „Dėl Širvintų rajono savivaldybės vietinio (priemiestinio) ir Širvintų miesto ir priemiesčių reguliaraus susisiekimo autobusų maršrutų ir jų eismo tvarkaraščių nustatymo“ dalinio pakeitimo.
  7. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2020-12-21 sprendimo Nr. 1-272 „Dėl Širvintų rajono savivaldybės infrastruktūros plėtros rėmimo programos komisijos darbo reglamento ir komisijos sudėties patvirtinimo“ dalinio pakeitimo.
  8. Dėl turto suteikimo panaudos pagrindais Bartkuškio kaimo bendruomenei.
  9. Dėl leidimo pirkti Savivaldybės turtą už rinkos vertę.
  10. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2018 m. gruodžio 20 d. sprendimo Nr. 1-269 „Dėl Širvintų rajono savivaldybės vietinės reikšmės kelių (gatvių) sąrašo patvirtinimo“ pakeitimo.

6 thoughts on “Sušaukiamas Širvintų rajono savivaldybės tarybos posėdis

  • 2023-12-18 at 13:34
    Permalink

    Kodėl Naujametinė eglutė įžiebta jau lapkričio 30 d,, o nukentėjusiems nuo audros, kuri buvo rugpjūčio 7 d., Živilės potvarkis, dėl dalinės žalos atlygio, pasirašytas 2023 m. gruodžio 14 d. Kas valdžiai rūpi žmonės ar blizgučiai ir reklama. Aišku, kad blizgučiai ir reklama.
    Kalendoriai platinami su daug daug nuotraukų, kam? Kas kalendorių leidėjas, koks yra tiražas, kiek kainuoja nėra nurodyta. Tik nurodyti autoriai, iš kurių vienas profesonalus fotografas. Širvintams dar ir tokio reikia? Atvirukuose dar gražiau, nurodytas Širvintų savivaldybės svetainės adresas. Tai ką Jonas dirba savivaldybėje? Tikrai, kad reikia atgal į savivaldybę nešti atvirukus, kalendorius. Gal pagalvos, kad daro ir sumažės pinigų švaistymas savo ir savo draugų reklamai (Suzana, Matuliai, alkanas briedis, Terasa ir pan..) Tarybos nariai pagalvokit, kaip tokie dalykai vyksta?

  • 2023-12-17 at 17:19
    Permalink

    Tikrai su tais kalendoriais visiškas pinigų švaistymas. Ar mūsų kas klausia ar norime kad už mūsų pinigus gautume pinsku nuotraukas? Siūlau ant to voko atviruko rašyti savivaldybės adresą ir siųsti jiems atgal su palinkėjimais pradėti dirbti o ne vaidinti.

  • 2023-12-16 at 23:44
    Permalink

    Kaip pasižiūriu, kiek Regionų partijai atstovauja Živilė: straipsniai gražūs užsakyti, įvairūs susitikimai organizuojami, linksmai baliavojama ir po 100 nuotraukų talpinama į socialinius tinklus. Tai yra jos kaip Širvintų merės darbas? Kieno pinigais?
    Jeigu ligoninėje atidarė skyrių su 5 lovomis, tai jau įvyko stebuklas Širvintose. Kaip rašo “milžiniškas proveržis Širvintose”. Juk juokinga. O kiek už pagrąžintus straipsnius išmokėta pinigų?
    Negi ir UAB “Danielita” mokama už straipsnius, kuriuose jinai pati save garbina.
    Kodėl mes skurdžiai, kadangi rajone vyrauja Živilė su savo chebra.

  • 2023-12-16 at 21:49
    Permalink

    O tai kaip galvojate, tiek mama, tiek dukra yra neįtikėtinai godžios pinigams ir seksui, dėl jų viską padarytų, tikros nimfomanės. Tai žinojo visas Širvintų kaimas ir Kolūkiečių gatvė. Negi pirks viską už savus? Juokaujate? Bet mes to verti. Kokie mes patys, kokias renkame. Qrva…

  • 2023-12-16 at 20:19
    Permalink

    Ar Tarybos nariai konkrečiai tvirtino: kam ir kokio dydžio bus suteikta gyventojams pagalba? Kaip išdalinta 50 000 Eur? Kaip ankstesniais metais buvo naudojamas mero rezervas? Savo reklamai?
    Dalinami Pinskų šventiniai sveikinimai, kalendoriai po Lietuvą. Įdomu Iš kokių lėšų yra įsigyta?
    Negi čia už viską apmoka Širvintų savivaldybė?

  • 2023-12-15 at 10:23
    Permalink

    Kokiu principu sudaromas merės rezervas, iš kurio pagal potvarkį 50 000 Eur skiria nukentėjusiems nuo šiais metais praūžusios audros? Pabrėžta, kad iš savo fondo skiria. Kas sunešė jai tą fondą?
    Gyventojai, kurie finansiškai sunkiai verčiatės kreipkitės į rajono valdžią, pinigų yra.
    Kiek savivaldybė sumokėjo Lietuvos ryto ir LNK televizijai už asmenines reklamas? Živilė reklamai platina savo nuotraukas, naudojant nuopelnus savivaldybės darbuotojų nudirbtus kai kuriuos naudingus darbus ir savivaldybės socialinius tinklus. Vietoje nuotraukų būtų geriau žmonėms aktuali informacija.

Comments are closed.