Krašto žinios prašo informacijos

Per visą Lietuvą sklinda žinia, kad gerokai pabrango šildymo paslauga gyventojams.

  Kreipiamės į mūsų skaitytojus, prašydami pagalbos. Gal galėtumėte pasidalinti informacija apie šildymo kainas mūsų rajone? Mums aktualu šių ir praėjusių metų mokestis gruodžio mėnesį ir būsto ploto dydis (kvadratūra). Jei turite pastebėjimų, džiaugsimės jais. Galite rašyti komentaruose arba el.paštu info@krastozinios.lt

Ačiū visiems atsiliepusiems.

Neringa Tuškevičienė

5 thoughts on “Krašto žinios prašo informacijos

  • 2023-12-20 at 11:19
    Permalink

    Nesutinku su tokia pozicija, bet nematau prasmės dėl to ginčytis

  • 2023-12-19 at 20:25
    Permalink

    Juk puikiai žinote, kad NIEKAS sutarties nepakeis. Tad nesutikus lieki be paslaugos

  • 2023-12-19 at 18:40
    Permalink

    Citata: “kiek galima kentėti?”

    O sutartis skaitėte?
    Viskas smulkiai surašyta sutartyse – kainos, darbų terminai ir atsakomybė – kas už ką atsako ir ką daryti įvairiais atvejais. Kiek gyventojų skaitė, nagrinėjosi sutartis prieš jas pasirašydami? Vienas? Du? Kam dabar pykti ir kaltinti kažką, jei savo parašais sutikote su ten išdėstytomis sąlygomis?

  • 2023-12-19 at 17:26
    Permalink

    Gyventojai prašo pagalbos del renovacijos. kiek galima kentėti? kiek galima laukti ir klausytis pažadų? niekas nieko negali atsakyti kada baigsis renovacija, iš kaupiamųjų negalima nei suoliuko nusipirkti, kam ta bardelio kontora su pazadukais? atsibodo atsibodo jau nera kantrybes kenteti ir tyleti. siuncia pazadus jau virs metu kad va tuoj tuoj. niekas nesidaro

  • 2023-12-18 at 10:10
    Permalink

    Kadangi domino renovacijos ekonominio efektyvumo klausimai, tai turiu išsaugojęs visas UAB “Širvintų šilumos” sąskaitas nuo 2019 metų.

    Šiais metais šilumos kaina lapkričio mėnesį buvo 0,0705 euro (be PVM) už 1 kWh, o pernai 0,1053 kWh. 2019 metais 1 kWh kainavo 0,05 euro. Taigi, šiais metais šiluma atpigo trečdaliu, nes pernai biokuro kainos buvo pakilę iki padebesių. Atitinkamai, sąskaitos už šildymą šiais metais turėtų būti trečdaliu mažesnės.

Comments are closed.