Aukcionas Luko keltuvui

AUKCIONAS!!!
  Parduodu Širvintų rajono savivaldybės, o tiksliau jos savininkės Merės Živilės Pinskuvienės Juodą šokoladą.
  Ir tai tikrai nėra juodas jumoras.
  Kairėje pusėje šokoladas. Dešinėje – Lukas. Lukas nuo gimimo turi negalią. Nevaikšto. O paskutiniu metu, net ir į lauką neišvažiuoja. Jaunas dienas leidžia lovoje. Vienintelė Luko paguoda – mama Jurgita Kriaunaitytė Tiškovienė. Lukas ir mama sveria vienodai. O juk Luką reikia prižiūrėti ir t.t. (tikiuosi viską suprantate).
   Jurgita, penkis metus laukia keltuvo, kurį vis žada apgailėtinas Širvintų rajono savivaldybės socialinių paslaugų centras. Lukas per tą laiką sulaukė pilnametystės. O jo negalia tampa vis didesnė.
  Jurgita prašė laiptų keltuvo, kad būtų galima Luką išvežti į lauką. Kaip manote, kas jį nupirko? Gal apgailėtinas centras*? NE. Lukui reikia masažų. Kas dažniau pasirodo, ar masažuotoja, ar jaunas mėnulis? Taip, teisingai.
   Taigi, Lukui dabar reikalingas neįgaliųjų keltuvas. Jurgita Luką sunkiai paverčia, o ką jau kalbėti apie būtinybę pakelti?
Jurgita nuo gruodžio 21d. savo Facebook paskyroje nesustodama prašo pagalbos, ir skelbia banko sąskaitos numerį. Gruodžio 27d. prie pagalbos prašymo ir viešinimo prisijungia “Krašto žinios. Šiandien turime gruodžio 30d. Mano žiniomis į pagalbos prašymą atsiliepė vienas geras žmogus, ir pervedė dviženklę sumą. Štai ką šiandien rašo Jurgita:
  “Labas rytas draugai, ačiū, kad dalinatės mano prašymu.Vakar vis galvojau,kad kažkas paskambins iš soc.paslaugu centro ir bent pameluos kad padės,kaip melavo 5 metus.Bet deja ne,vėlai vakare nusprendžiau rašyti į įvairių šalių organizacijas prašymus padėti Lukui, gal sulauksim atsakymo.Po naujų metų jaigu niekas nesikeis tada imsiuos blogiausio scenarijaus ir kreipsiuos į ministeriją ir į prezidentūra,nes kitos išeities man nėra.Bet jaigu žinote kas galėtų man padėti ir Lukui,rašykit man ir skambink labai lauksiu , ačiū”
Šokoladą turiu vieną. Keltuvo reikia irgi vieno. Siūlykite, o geriau paramą perveskite Lukui. Daugiausiai paaukojusiam, atsiųsiu juodą “Kolekcinį” šokoladą.
LT337300010145904534
Jurgita Tiškovienė
Parama Luko keltuvui

4 thoughts on “Aukcionas Luko keltuvui

  • 2023-12-31 at 13:31
    Permalink

    Tai Živilė neperka nei šokoladukų, nei kalendorių, o žmonėms problema ir pinigų reikia. Dar galėtų pirkti ir 2020 m. merės Živilės Pinskuvienės ataskaitą ir dar daugiau jos išleistų iliustruotų ir garbinančių Pinskų šeimyninę rangą brošiūrų (pinigai buvo naudojami Širvintų raj. biudžeto).
    Kur galima rasti Jurgitą, aš noriu perduoti pinigų grynais?
    Esant finansinėms problemoms, būtinai kreipkitės į savivaldybę. Aišku kreipkitės raštiškai ne vieną ir ne du kartus. Eikite ir eikite, ir eikite, kadangi valdžiai sunkiai dašyla, kad vyrauja skurdas. Dar yra žurnalistai, viešumas, kurio Živilė labai bijo.
    Visi pinigai, t. tarpe ir pagalbai gauna savivaldybė. O savivalda, kam naudoja, matote.

  • 2023-12-30 at 21:25
    Permalink

    Aš turiu juodą šokoladą, kuris yra labai vertingas, kadangi vartojimo laikas neterminuotas, Taip pat 2024 m. kalendorių turiu, kuriame yra 70 Živilės nuotraukų ir demonstruojami kostiumėliai. Nuotraukos nepaprastos, kadangi nurodyti nuotraukų autoriai. Ar žinojote, kad Širvintų savivaldybė turi fotografus? Kalendoriai be leidyklos pavadinimo, be tiražo.
    Mano manymu, ne vienam vargstančiam žmogui buvo galima padėti vietoje naudojant savo ir regionų partijos reklamai pinigus. O jeigu dar 50 proc. sumažinti eglutei skirtų lėšų ir žmonėms padėti už 25000 Eur.
    Po 1000 Eur; skalbimo mašinų, sofų, lovų pirkimui, vandens įvedimui, kanalizacijos įrengimui į gyvenamas patalpas. Kiek būtų džiaugsmo žmonėms.

  • 2023-12-30 at 20:37
    Permalink

    Galiu atiduot ir aš gautą kalendorių. Parduokit ir jį bei palengvinkit Luko gyvenimą

  • 2023-12-30 at 20:23
    Permalink

    Jurgita Kriaunaitytė Tiškovienė Fb pateikia šios minutės ataskaitą.
    Ačiū p.Vidai už50euru ,Virginijui už 50 euru , p. Virginijai už 30 euru ,p. Simonai už 50 euru.Ačiū draugai už Jūsų gerumą

Comments are closed.