Kreipiamės į Širvintų miesto ir rajono gyventojus

  Kreipiamės į Širvintų miesto ir rajono gyventojus, o ypatingai Alionių, Širvintų ir Zibalų seniūnijų gyventojus bei nuosavybės šiose teritorijose turinčius asmenis.
   Šiuo metu Klaipėdos universitetas atlieka vėjo jėgainių parko vystymo veiklos darnos vertinimą Širvintų rajone. Patyrę mokslininkai vertina, kaip Širvintų, Zibalų ir Alionių sen., Širvintų raj. vykdomas vėjo jėgainių parko vystymo projektas paveiktų aplinką, ar jo įgyvendinimas nepažeistų darnaus vystymo principų, ir kokių priemonių reikėtų imtis tuo atveju, jeigu būtų poreikis sumažinti neigiamą projekto poveikį, jei tokia veikla rekomenduotina ir galima; taip pat būtina įvertinti ar projektas yra tinkamas įgyvendinti planuojamoje vietovėje.
  Jūsų prašome sudalyvauti ekspertinio vertinimo etape – užpildyti anoniminę anketą. Parašykite mums į info@krastovaizdis.eu, atsiųsime nuorodą į anketą.
   Taip pat primenate, kad Klaipėdos universiteto mokslininkams esame įsipareigoję sumokėti 4500 Eur už jų atliekamą ekpertinį vertinimą. Iki pilnos sumos trūksta 645 Eur. Kviečiame prisidėti.
  Dėkojame už skiriamą laiką ir finansinį prisidėjimą prie vėjo jėgainių parko vystymo veiklos darnos vertinimo.
Jei kyla klausimų, susisiekite:
+370 666 89913
info@krastovaizdis.eu

Asociacija “Kraštovaizdis”

5 thoughts on “Kreipiamės į Širvintų miesto ir rajono gyventojus

  • 2024-01-16 at 16:47
    Permalink

    Nu su sniegu tai visiškas bardakas…..dar niekada taip prastai nebuvo prižiūrimos gatvės…..

  • 2024-01-16 at 16:30
    Permalink

    Neverks motinėlė, kai jaunas sūnus eis ginti brangiosios tėvynės… Nes po tokių cirkų, kai nerūpi valdžiai gyventojas, o į darbą reikia per sniegą brist, tai atsiprašau..
    O ar gali blondinė dirbt ir organizuot rinkimų scenarijų vienu metu? Gali, ji viską gali ir turi šimtą planų B ir kitų raidžių…
    O kodėl neskelbia teisingasis Danius savo skelbimai skiltyje kad ieško ŠŠ žmonių? Gal nurodyta , o gal pats bijo
    Nereikia sniego, nes baisu kas darosi mieste

  • 2024-01-16 at 08:55
    Permalink

    Man atrodo, kad reikia atlikti nepriklausomą auditą Širvintų rajono savivaldybėje, ar biudžetinės lėšos naudojamos pagal paskirtį ir atsirastų lėšų rimtiems darbams, kas liečia rajono gyventojus. Ir kompensacijoms, ir būtinai technikai pirkti sniego valymui, šienavimui ir neaiškiems investuotojams išsiaiškinti. Visų pirma neaiškūs investuotojai neturėtų apsistoti mūsų rajone. Kur valdžia žiūri? Į savo pusę.
    O dėl kelių valymo, niekas galvos nesuka. Žinote, kas vadovauja miesto gatvių tvarkymui? Jau liko tik 4 atspariausios moterys dirbti. Tai ką kalbėti apie kaimus? Garbinu protingus žmones, o ne gražiausius arba gražius ir protingus. O mums vadovauja gražios, brangios moterys.
    Merei yra proga padaryti gražių gamtos peizažų nuotraukų kitų metų kalendoriui. Šių metų kalendorius daug kas sudegino ir dar su palinkėjimais. Kokie linkėjimai nesakysiu, kaip jums atrodo, kokie?

  • 2024-01-15 at 13:15
    Permalink

    Valdžia turi eiti lauk. Tik šiandien po tiek dienų snygio atvažiavo valyti kelių į Širvintų kaimą. Ką dirba seniūnė? Ką dirba ŠŠ vadovės? Ar nerūpi žmonių kasdienybė braidžioti per pūsnis? Ar nerūpi rinkėjų vargai, kai rreikia stumti automobilį iš pūsnų ir vėluoti į darbą ir mokyklą? Pasirodo nerūpi. Svarbu įdarbinti klapčiukus kurie gaudami po 2-3 tūkstančius į rankas gali užmiršti, kad reikia dirbti ir dėl rajono žmonių.

  • 2024-01-13 at 21:08
    Permalink

    Asociacija Kraštovaizdis
    Sąskaitos numeris: LT417300010178051742
    Mokėjimo paskirtis:
    Pagalba vėjo jėgainių veiklos vertinimui

Comments are closed.