Sušaukiamas Širvintų rajono savivaldybės tarybos posėdis

ŠIRVINTŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS TARYBA

2024-01-25 POSĖDŽIO

DARBOTVARKĖ

Širvintų rajono savivaldybės tarybos posėdis vyks 2024 m. sausio 25 d. 9.00 val. Širvintų rajono savivaldybės pastate (Vilniaus g. 61, Širvintos) esančioje salėje.

Posėdžio d a r b o t v a r k ė:

  1. Dėl Igno Šeiniaus premijos skyrimo.
  2. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos Kontrolės komiteto 2024 metų veiklos programos patvirtinimo.
  3. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2017 m. kovo 30 d. sprendimo Nr. 1-93 „Dėl Širvintų rajono savivaldybės biudžetinių įstaigų vadovų darbo apmokėjimo sistemos patvirtinimo“ pripažinimo netekusiu galios.
  4. Dėl UAB „Širvintų šiluma“ nekilnojamojo turto mokesčio.
  5. Dėl pritarimo projekto „Širvintų rajono savivaldybės sveikatos centro mobilios komandos aprūpinimas darbui reikalinga įranga ir transporto priemone“ įgyvendinimui.
  6. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2018 m. gruodžio 20 d. sprendimo Nr. 1-252 „Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos veiklos reglamento patvirtinimo“ dalinio pakeitimo.
  7. Dėl pritarimo susitarimui.
  8. Dėl kai kurių Širvintų rajono savivaldybės tarybos sprendimų pripažinimo netekusiais galios.
  9. Dėl kai kurių Širvintų rajono savivaldybės tarybos sprendimų pripažinimo netekusiais galios.
  10. Dėl Širvintų rajono savivaldybės neformaliojo suaugusiųjų švietimo ir tęstinio mokymosi 2024–2027 metų veiksmų plano patvirtinimo ir koordinatoriaus paskyrimo.
  11. Dėl kai kurių Širvintų rajono savivaldybės tarybos sprendimų pripažinimo netekusiais galios.
  12. Dėl Sutikimų statyti laikinuosius nesudėtinguosius statinius, įrengti įrenginius valstybinėje žemėje, kurioje nesuformuoti žemės sklypai, išdavimo tvarkos aprašo patvirtinimo.
  13. Dėl Sutikimų tiesti susisiekimo komunikacijas, inžinerinius tinklus ir statyti jiems funkcionuoti būtinus statinius, įrengti plokščiuosius horizontalius inžinerinius statinius valstybinėje žemėje, kurioje nesuformuoti žemės sklypai, išdavimo tvarkos aprašo patvirtinimo.
  14. Dėl Sutikimų statyti valstybinės reikšmės paviršiniuose vandens telkiniuose laikinuosius nesudėtinguosius statinius išdavimo tvarkos aprašo patvirtinimo.
  15. Dėl Sutikimų statyti statinius žemės sklypuose, besiribojančiuose su valstybinės žemės sklypais ar valstybine žeme, kurioje nesuformuoti žemės sklypai, išdavimo tvarkos aprašo patvirtinimo.
  16. Dėl Sutikimų laikinai naudotis valstybine žeme statybos metu išdavimo tvarkos aprašo patvirtinimo.
  17. Dėl gatvių pavadinimų suteikimo.
  18. Dėl gatvės pavadinimo suteikimo.
  19. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2022-09-28 sprendimo Nr. 1-183 „Dėl viešame aukcione parduodamo Širvintų rajono savivaldybei nuosavybės teise priklausančio nekilnojamojo turto ir kitų nekilnojamųjų daiktų sąrašo patvirtinimo“ dalinio pakeitimo.
  20. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2023-10-25 sprendimo Nr. 1-153 „Dėl UAB „Širvintų šiluma“ akcijų išpirkimo“ dalinio pakeitimo.
  21. Dėl atsisakymo pirkti turtą.
  22. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2017 m. gegužės 25 d. sprendimo Nr. 1-138 „Dėl vietinių rinkliavų nustatymo ir jų nuostatų patvirtinimo“ dalinio pakeitimo.
  23. Dėl Širvintų rajono savivaldybės visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos priemonių vykdymo 2023 metų ataskaitos patvirtinimo.

15 thoughts on “Sušaukiamas Širvintų rajono savivaldybės tarybos posėdis

  • 2024-01-25 at 18:48
    Permalink

    Gaila, vienas bemokslė arklių vadeliotoja iš Vilniaus Antakalnio rajono valdo Jus ir trina rankeles, kad esat pamaldžiai paklusnūs. Prasitrinkit akis. Vienas jos dabartinis bendrakeleivis, gerai žinantis jos praeitį, gražiai… kalbėjo apie jos jaunystę privačiam pokalbyje, o dabar jai meldžiasi. Daugiau pasitikėjimo žmonių saviverte, tik reikia drąsaus pavyzdžio. Kas pirmas pasakys, kad karalienė nuoga?

  • 2024-01-25 at 11:41
    Permalink

    Ar Živilė nesuvystys Ukmergės merą, kaip Varašką. Pati norėjo reklamuotis, tai ir važinėjo su juo po Lietuvą. Pasižiūrėkite vien nuotraukas; Živilė pirma eina, o jis turi eiti už jos. Etiketas.
    Ukmergėje net iškabinus savo nuotrauka. Jau Krikštėnuose jinai vadovauja, sprendžiant pagal socialinius tinklus.
    Reklama sau, dovanos perkamos iš Širvintų biudžeto.
    O kas mūsų Taryboje; nei vieno mokytojo, nei vieno gydytojo, nėra ūkininkų, nėra rimtų žmonių su tikrais mokslo diplomais.
    Kokius šiandien neaiškius klausimus sprendžia, kas žino? 7.8,9 p.
    Čia matomai tas pats, kaip Vilniaus gatvėje pašokinėti, tokie ir sprendimai.

  • 2024-01-24 at 18:28
    Permalink

    Stebiu savivaldybių savireklamą portaluose. Širvintos čia išskirtinės – tik rajono va(l)dovės veidas, nutikimai ir panašūs niekučiai. Ne rajonas ir jį kuriantys žmonės, bet numesti kilogramai, sušlamšti kg saldainių…Įdomu, ar tam leidžiami biudžeto euriukai? O dar sveikinimai švenčių proga gretimų savivaldybių gyventojams. Šįkart labiau į Ukmergę? Gal koks Kontrolės komitetas yra taryboje? Gal drąsi opozicija? Dirbkite, po padu laikomas visas rajonas. Vaduokitės. Valdžiukė rūpi pati sau ir pučiasi.

  • 2024-01-24 at 17:29
    Permalink

    Živilė, einant Vilniaus gatvėmis, parodė, kaip reikia kovoti už save Širvintose.
    Širvintų rajono gyventojai mokykitės ir reikalaukite, kas Jums priklauso: visos informacijos apie biudžeto panaudojimą, kompensacijų, didesnių darbo užmokesčių, kad Širvintose nedirbtų Pinskų šeimyninė ranga ir pan.

  • 2024-01-24 at 13:47
    Permalink

    Gal kas galėtų plačiau išplatinti posėdžio dienotvarkę, kadangi 7, 8, 9 p.
    būtų lyg rašęs visiškai beraštis. Ką susitarė prastumti Brangūs Tarybos nariai su gražuole mere? Taip tyliai buvo išnuomotos ir Bendrovei “Danielita” patalpos 3 m., nuoma 150 EUR per mėnesį. Ar čia realu?
    Gal panaikins sprendimą, kuriuo Baltušytei ir Audėjūtei 40 proc. 2022 m. metų pabaigoje padidintas darbo užmokestis prieš rinkimus į merus.
    Živilė eis į prezidento rinkimus? Juokinga. Širvintams tai gali liepti balsuoti, nupirkti balsus (2015 m.). O ką darys Lietuvoje, pagal skelbiamas nuotraukas socialiniuose tinkluose nori laimėti.
    Būtų medžiagos nuo Sporto centro statybos ir tolimesnių darbų.
    Kas jai rašo gražius straipsnius, nes jinai nelabai sugeba.
    Kaimiečiui ačiū, kad stebi kas vyksta mūsų rajone.

  • 2024-01-23 at 18:20
    Permalink

    Branginkit dabartį ir smagių posėdžių akimirkas, nes rajono pirmoji ponia paskelbė, kad ji “jaučiasi galinti daugiau”: suprask, ir Euro, ir prezidento rinkimai pavasarį. Puiku, pagaliau, jei pasiryžtų, paaiškėtų jos slaptieji biografijos patamsiai, pradedant mokslais, Žirgo g,. namelių trinkelėm ir t.t. Laukiam. Tiesos.

  • 2024-01-23 at 13:02
    Permalink

    Kas daros upely? Koks šiukšlių kalnas? Ten Šš kažką dirba? Užsisedėjo ant šiltų kėdžių

  • 2024-01-23 at 11:27
    Permalink

    Ką reiškia šeimyninė ranga; rūmuose viena ponia, aplink rūmus kita ponia, ministrus priima ir išleidžia ponas, per savo spaudą viskas aprašyta gražiais žodeliais, pagrąžinta nuotraukomis. PUIKU!!!!!
    Ar Širvintose nėra daugiau žmonių?
    Labai paprasta prikibti prie žmogaus, kurio darbo užmokestis tik egzistavimui. Atlyginimo negali padidinti?
    O reikalaujančių pasakiški atlyginimai.
    Koks bus sprendžiamas susitarimas? Gal su Turkija, su Ukmerge, su Molėtais?

  • 2024-01-23 at 09:30
    Permalink

    Kada bus sprendžiami renovacijos klausimai? Kas mokės bankui procentus už šš specialistų neveiklumą? Kada bus baigta renovacija? Kada bus pašalinti trūkumai? Atsibodo laukti ir klausyti pažadų!!!

  • 2024-01-22 at 17:56
    Permalink

    Čia tokia akcija valymo upelio kur visa savaite giedama? nors sniega galejo ant pievu nustumt, o dabar i kruvas sustume dar maziau vietos liko masinas kur statyt. kur leidziami pinigai, aikste su grebliu isgrebta nuo sniego o aplinkui kas daros? per posedi paklausti kodel neatsiklausus gyventoju premija skiriama . ne is gero gyvenimo skundziasi valytojos tai šilumoj vargas buvo su vadovais ir savivaldybei tas pats nezino ko nori, bardakas nera tvarkos niekur

  • 2024-01-22 at 17:37
    Permalink

    Baisu gyvename kaip”BAUDŽIAVOJE” ‼️‍☠️
    – Ponai valdo

    Širvintose gyventi gera

  • 2024-01-22 at 14:26
    Permalink

    Teko bendrauti su darbininke savivaldybės iš tikro sakė kad ten štilis valytoja skundėsi, jei laiku neatvyksta, ir anksčiau išeina baisus skandalas. Vaje, vaje jau žmogeliams visai valytojoms vietos nebus

  • 2024-01-22 at 13:35
    Permalink

    Kas per dienotvarkė? 7. Dėl pritarimo susitarimui. Kas po to paslėpta?
    8. 9. Dėl kai kurių Širvintų raj. savivaldybės tarybos sprendimų pripažinti netekusios galios. Kas po to paslėpta?
    Kas per turinys. Man tai nieko neaišku.
    Kas perka UAB “Širvintų šiluma” akcijas?
    Valytojos, išdalinkite savivaldybės ponioms (vilnietėms) dujokaukes, kad nuo Širvintų rajono gyventojų alergija neužpultų.
    O žemės mokesčio nesvarstys, nes vėl pensininkams matomai toliau atiminės lengvatas ir nemažins mokesčio tarifo?
    Iš nuotraukų socialiniuose tinkluose galima spręsti, kaip ir kuo gyvena rajono valdžia? Gražiosios mergaitės, bet galvos lengvos.

  • 2024-01-22 at 12:24
    Permalink

    Ar tik šilumos ūkyje nevertina darbuotojų? Kas vyksta pačioje savivaldybėje? Moteris skundėsi, neįmanoma grindų plaut, ponios pyksta dėl kvapo, o jeigu dulkę ras tai baisu kas vyksta. Iki ko nuriedėjo sąžinė valdžiažmogių?

  • 2024-01-22 at 09:38
    Permalink

    Pries posedi isvale sniega. Sauniai sugalvota kad nuo mokesvio atleistu siluma

Comments are closed.