KAS TIE JIE grįžo į pergalių taką

Šį antradienį Širvintų protų mūšių fronte ir vėl vyko svarbūs manevrai, aidėjo karo šūkiai, nusivylimo atodūsiai. Trumpiau – vyko įprastas protmūšių gyvenimas.
Po dviejų savaičių aršaus puolimo iš visų pusių KAS TIE JIE susigražino prarastas pozicijas ir šią savaitę tapo geriausiais bei puikiausiai skandavo pergalės daineles, dėl ko galėjo džiaugtis DERMĖS įteikta vertinga dovana. Draustukas taip pat jiems skyrė savo prizą.
Gerokai nukraujavę, bet tik keliuose šturmuose prasčiau pasirodę KIETAI VIRTI vis tik turėjo tenkintis sidabru, nors lažybų bendrovės būtent jiems prognozavo pergalę. Antraviečiai gavo originalią Arūno Kerpiškio uogų ūkio dovaną.
Kaip visada mobilizuoti, drausmingi ir gerai finišuojantys KOVOTOJAI gavo ne tik bronzą, DABUŽYNĖS BITYNO prizą, bet jiems pasisekė pačiupti ir paskutinę SLAPTO RĖMĖJO dovaną.
Galbūt kiek pavargęs po pergalės šventimo, įvairių priėmimų ir pagerbimo ceremonijų RAUDONAS VERŠIS liko ketvirtas. Galbūt juos kiek išmušė iš vėžių pirmą kartą įteiktos naujos AUKSINIO PROTO ŠIRVINTOSE nominacijos “Už nuopelnus” dovana. Bet neabejotinai tą vakarą veršiukai buvo “užgavėniškiausi” ir … negavo jokio prizo.
Vos taškeliu nuo RV atsilikę šaunuoliai iš ŠIRVINTŲ PGT pelnytai džiaugėsi DOVANOS SU PARAKU dovana. BOKŠTAS nebuvo paskutinis ir gavo DRAUSTUKO dovanėlę.
Beje, tą vakarą BOKŠTAS ir KIETAI VIRTI (dukart) teisingai pasirinko LELIJOS kavinės produktą ir jiems už tai buvo atlyginta 🙂
Taip pat gautas tarptautinių audito kompanijų pranešimas, kad totalizatoriuje geriausiai sekėsi pirmą ketvirtuką atspėjusiai Linai iš KOVOTOJŲ kuri surinko 26 taškus. Atsiskaitymas kitą antradienį.
Tai tiek žinių iš mūšių laukų, susitikime po savaitės kavinėje LELIJA!