“Nepaprasti žmonės” laidoje – Audronė Radzevičienė

  Sausio pradžioje LRT televizijos laida “Nepaprasti žmonės” lankėsi Širvintose. Edvardas Kubilius su komanda užsuko pakalbinti gėlių salono savininkės Audronės Radzevičienės.
  Laida bus rodoma rytoj, kovo 9 dieną, 19 valandą, per LRT – Lietuvos televizijos pirmąjį kanalą.
  Laidos anonse Audronė sako: “…mes dirbame greičiau, nei greitoji, ir kad čia (salone) yra psichologinė tarnyba… Aš ne tik dirbu su gėlėm, bet ir valgau gėles ir geriu gėles…”
  O kaip ten buvo iš tiesų, kviečiame pasižiūrėti laidą.

3 thoughts on ““Nepaprasti žmonės” laidoje – Audronė Radzevičienė

  • 2024-03-11 at 16:23
    Permalink

    Kaip susiję gėlių salonas, Alkanas briedis ir Živilės reklama socialiniuose tinkluose?

  • 2024-03-09 at 21:18
    Permalink

    Lazda ir jos perlenkimas. Be to negalime. Laida apie konkretų žmogų ir jo sėkmę. Ne apie politiką. Laidos pradžia – duoklė. Tiesiog supraskime…
    Pasižiūrėkite daugiau Edvardo laidų. Prieš važiuodamas pasidomi, gal būt pasinaudoja vietinėmis nuotaikomis, nevengdamas pakelti laidos reitingus. O visa kita puikus pasiruošimas. Išnagrinėti socialiniai tinklai, pvz. Audronės. Jos postai, nuotraukos, veikla. Provokuoti nėra draudžiama. Laida neturi būti nuobodi. Laidos vedėjai visada siekia padėti laidos dalyviui. Konkrečiu atveju, viskas tiesiog tobula. Beveik biografinė laida. Audronė kaip gyva.

  • 2024-03-09 at 21:07
    Permalink

    Negi aplankė Širvintų turgų?
    Įdomu, kaip atrodo turgus atvykstantiems į Širvintams.
    Turgus ir prie turgaus esanti teritorija, tai Širvintų gėda.
    O Živilė su vyru Jonu sau darbo vietą ruošia Ukmergėje.
    Živile, dar darbo kadencija nesibaigė Širvintose. Dirbt reikia Širvintų žmonėms, senukams (pagrindinis balsas rinkimuose), kuriuos taip karštai mylite.
    Živilė ir Jonas galite nevažinėti po Lietuvą, Tiek socialiniuose tinkluose reklamos, tai jau man atrodo, kad pažįsta tiek šunų mylėtojai (galite sulaukti nemalonumų), tiek ūkininkai (duosite pinigų bus šventė suorganizuota), tiek senjorai (žemės mokesčio lengvata bus panaikinta), tiek verslininkai (mėgstamiausias “alkanas briedis”), tiek išsilavinę žmonės, kurie gardžiai juokiasi.

Parašykite komentarą

*

code