Penki patarimai, kuriantiems savo svajonių svetainę

  Jei kada nors svajojote savo svetainę paversti tikra jaukumo ir atsipalaidavimo oaze, jūsų laukia malonus bet nelengvas darbas. Šiandien aptarkime penkis būtiniausius dalykus, kurie jūsų erdvę pavers jaukumo įsikūnijimu. Skaitykite toliau ir galbūt kaip tik to ir trūksta, kad jūsų svetainė taptų puikia vieta atsipalaiduoti ir ramiai sutikti mylimus svečius.

Prabangūs kilimai, kuriuose paskęsta pėdos

  Pradėkime nuo pagrindo – tiesiogine prasme! Prabangūs kilimai svetainei – tai tikras jaukios svetainės pagrindas. Rinkitės tokį dydį, kad ant jų patogiai sutilptų svetainės baldai, sėdėti būtų patogu, o kilimo apsuptyje iškart susikurtų darni ir kviečianti atmosfera. Nesvarbu, ar tai būtų ilgaplaukis pliušinis, ar klasikinis vilnonis kilimas, tinkamai parinktas svetainės kilimas prislopina žingsnių aidą ir prideda šilumos bet kurio stiliaus svetainei.

Daugybė pagalvių, kad visiems būtų patogu atsiremti

  Net ir svetainėje be galo malonu pasinerti į su gausybę pagalvių. Maišykite ir derinkite skirtingus dydžius, tekstūras ir spalvas, kad sukurtumėte vizualiai patrauklią ir stilingą pagalvių kompoziciją. Dekoratyvinės pagalvės ne tik suteikia papildomo komforto, bet ir prideda jūsų gyvenamajai erdvei individualumo ir žaismingumo. Belieka pasirinkti tinkamą koloritą, derantį (ar kaip tik skoningai kontrastuojantį) su kitais svetainės dekoro elementais.

Jaukus pledas ar antklodė kiekvienam svečiui

  Nė viena jauki svetainė neapsieina be patogios ir dailios pledų ir apklotų kolekcijos. Patieskite juos ant sofų atlošų, kėdžių ir net pufų, taip įkvėpdami atsipalaidavimo nuotaikos. Rinkitės tokias medžiagas kaip vilna, purus megztas audinys ar dirbtinis kailis, kad pridėtumėte savo svetainei papildomos šilumos ir kaskart prisėdę patirtumėte lytėjimo malonumą. Taip papuošta, kiekviena sėdima vieta tampa tikru kvietimu įsijaukinti ir atsipalaiduoti.

Švelnus aplinkos apšvietimas jaukiai atmosferai

  Pamirškite atšiaurų šaltos baltos lempos apšvietimą ir pasidžiaukite šiltu, švelniu išmanių šviestuvų švytėjimu. Kad sukurtumėte tikrai jaukią atmosferą, apsvarstykite galimybę savo kambaryje panaudoti toršerus, stalines lempas ar meniškų formų LED šviestuvus. Pasirinkite šiltų atspalvių lemputes, kad suteiktumėte erdvei daugiau jaukumo ir jūsų svetainė taps puikia vieta atsipalaiduoti po ilgos dienos.

Asmeninių prisiminimų galerija ant sienos

  Papuoškite savo svetainę unikaliu ir savitu stiliumi, sukurdami asmeninę nuotraukų sieną arba mažutę meno ekspoziciją. Maišykite ir derinkite skirtingų dydžių paveikslų rėmus, kartu kabinkite nuotraukas ar mėgiamus paveikslus, kad suteiktumėte savo erdvei asmeniškumo ir įvairovės. Kruopščiai atrinkti meno kūriniai ir asmeninės nuotraukos, pavers svetainę jūsų asmenybės ir patirties atspindžiu, o ką jau kalbėti, kad prie tokios dekoratyvinės sienos, pokalbiai liejasi daug lengviau!

  Apibendrinant verta paminėti, kad tikrai jaukios svetainės paslaptis slypi apgalvotame šių esminių elementų derinyje. Nuo minkštų kilimų iki kalno pagalvių ir tinkamo aplinkos apšvietimo – kiekviena detalė turi prisidėti prie bendro komforto ir šilumos jaukumo jūsų namuose. 

Užsakymas ŠS Nr. 24-26-1

Parašykite komentarą

*

code