Gėlių salonas Glamelija skelbia džiugią žinią

  Nors karantinas dar neatšauktas, tačiau gėlių salonas Glamelija nuo Gegužės 12 dienos atnaujina savo darbus. Pirmiausia, atidarydami Liepkalnio gėlių saloną, o gegužės 13 dieną ir Naujoje Vilnioje esantį gėlių saloną.

   „Su dar didesne jėga ir užsidegimu mūsų floristės, o ir visa įmonės komanda grįžta į darbus. Nuoširdžiai pasiilgome gyvo kontakto su mūsų pirkėjais, kurie visada spinduliuoja išradingumu ir gero skonio pajauta. Tikimės, kad, sudarę mūsų darbuotojoms ir pirkėjams saugias sąlygas, galėsime saugiai ir kokybiškai juos aptarnauti mūsų gėlių salonuose Liepkalnyje ir Naujoje Vilnioje”, – teigia įmonės Glamelija marketingo vadovas Mindaugas Jonušas.

   Įmonės vadovė Aliona Ušanovienė teigia, kad visi norintys gali saugiai ir kokybiškai užsakyti gėlės iš jau atidarytos Glamelija elektroninės parduotuvės, kurioje galima rasti visko: gėlių, balionų, eterinių aliejų, bei saldumynų. Tiesa, trečiasis įmonės gėlių salonas esantis Santariškėse planuojamas atidaryti po dviejų savaičių.

   Įmonės kolektyvas nuoširdžiai lauks savo klientų jau atidaromuose salonuose Gegužės 12 Liepkalnyje, o 13 dieną Naujoje Vilnioje.

    Prisiminkite, artėja meilės deivės Mildos diena. Su jos palaiminimu dovanota gėlė tikrai įgaus magišką jėgą.

Remiamas turinys