Pigus, bet kokybiškas namų atnaujinimas. Įmanoma?

  Prikelti net ir pabodusį namų interjerą naujam gyvenimui yra gana paprasta, tik tam reikia skirti laiko. Juolab, nebūtinai brangu, kadangi dažniausiai užtenka kelių akcentų pakeitimo, tam tikrų spalvų korekcijų, kad patalpos atrodytų tarsi naujos  ir namai – atšviežinti.

     Žinoma, visada geriausia kreiptis į dizainerius. Nurodžius jiems savo biudžeto galimybes galite žiūrėti – ką jie pasiūlys. Interjero dizainas Vilniuje yra gana įprasta paslauga, tad kainos – mažos, kiekvienas gali pasinaudoti tokia galimybe.

    Namo atnaujinimui pirmiausia siūlome perdažyti sienas. Dažniausiai tik tiek ir tereikia, kad interjeras atrodytų kur kas unikaliau, kad jis būtų prikeliamas naujam gyvenimui. Žinoma, perdažius sienas dažniausiai reikalingas ir tam tikrų akcentų keitimas, pavyzdžiui, paveikslų, kurie gali suteikti kambariui daugiau elegancijos.

    Nors šiuo metu gana dažnai perkami modernistinio stiliaus, abstraktūs paveikslai, tačiau jeigu Jums artimiausiai patinka klasikiniai – tokius ir rinkitės. Nesivykite madų, žiūrėkite, kad tiks Jūsų interjere ir kas Jums yra gražu bei skoninga.

    Ne tik paveikslai, tačiau ir nuotraukos gali suteikti namams daugiau gyvumo. Tiesa, šiuo atveju reikalingi skoningi rėmeliai, kurie turi derėti tarpusavyje. Smulkmena, tačiau taip pat pagyvina interjerą, juolab, atskleidžia laimingų žmonių, kurie gyvena namuose, akimirkas.

   Labai paprastai pagyvinti namus galima paprasčiausiai pakabinus skoningas užuolaidas. Puošia ne tik dieninės, tačiau ir naktinės, kurios dienos metu gali būti surišamos šone kaspinėliais, gėlėmis.

   Namų sienos atrodys unikaliai jas dekoravus lipdukais. Kai kurie teigia, kad tai atgyvena, tačiau mes siūlome rinktis geros kokybės, patvarius, taip pat tokia tematika, kokia tinkama konkrečiame kambaryje. Tai ypač pasiteisinęs dekoras vaikų kambaryje.

   Dar viena alternatyva yra 3D tapetai. Tikrai pakeis interjerą, tačiau ne visada gerąja prasme, tad verta pirmiausia padaryti vizualizacijas telefono programėlėje, o tik paskui nuspręsti, ar toks tapetas reikalingas.

  Dažniausiai namų aplinka pakinta pakeitus ir sofų, pufų užvalkalus. Jų atnaujinimas gali būti gana pigus. Paprasčiausiai įsigykite reikalingo gobeleno ir apdenkite baldus, apsiūkite kraštus.

   Visi šie patarimai padės Jums atšviežinti namus gana pigiai. Visgi, viskas turi derėti tarpusavyje, tad kuris nors akcentas neturėtų būti „per daug ryškus“.

Užsakymas ŠS Nr. 20-40