Sveikiname atviruko konkurso, skirto motinos dienai, autorius

    Balandžio pabaigoje VšĮ „Globalūs projektai“ skelbtas atviruko konkursas, skirtas motinos dienai, didelio susidomėjimo nesulaukė. Kokios to priežastys – sunku pasakyti. Gal dėl karantino, o gal dėl to, kad skeptiškai reaguojama į nevyriausybinių organizacijų iniciatyvas.

    Konkurso iniciatorė, VšĮ „Globalūs projektai“ direktorė Vilma Gudeikaitė džiaugiasi, kad sudalyvauti konkurse panoro Musninkų Alfonso Petrulio gimnazijos mokiniai: 5 klasės mokinys Nojus Kazlauskas ir 6 klasės mokinė Dovilė Šalkauskaitė. Smagu, kad mokiniai atrado laiko ir kūrybiškai panaudojo informacinių technologijų žinias ne tik mokantis nuotoliniu būdu, bet ir rengiant konkretų darbą.

    Mokinius konkurse dalyvauti paskatino ir juos paruošė mokytoja Valentina Brazaitienė. Visada džiugu matyti iniciatyvius mokytojus, kurie tuo užkrečia ir mokinius.

     Šiandien nugalėtojams siunčiame linksmiausius linkėjimus. Nojaus ir Dovilės sukurti atvirukai jau įgavo spausdintą pavidalą, o konkurso dalyvių ir mokytojos laukia padėkos ir prizai, kurie bus įteikti asmeniškai kai tik bus galima tai padaryti.

      Ateityje konkursų kartu su „Krašto žiniomis“ dar tikrai organizuosime, tad tikimės sulaukti didesnio dalyvių aktyvumo.