Tinkama plaukų priežiūra: 10 patarimų žvilgantiems plaukams

  Sakoma, kad plaukai yra pats gražiausias tiek moters, tiek vyro papuošalas, tad visi, kurie nori jais džiaugtis – turi skirti šiek tiek laiko priežiūrai. Žinoma, taip pat įsigyti kokybiškas priemones, kurios padeda pasiekti efektą ne tik čia ir dabar, tačiau taip pat užtikrina ir ilgalaikę naudą.

     Geros kokybės plaukų priežiūros priemones galite įsigyti Garbane.lt prekybos vietoje, kurioje pasiūla – plati, o kainos – patrauklios.

    Plaukų specialistai, tuo tarpu, dalinasi patarimais, kurie padės tinkamai pasirūpinti savo plaukais nepriklausomai nuo ilgio, nei nuo struktūros.

  1. Taigi, pirmiausia būtinas atsakingas tinkamiausių plaukų priežiūros priemonių pasirinkimas, kurios geriausiai tinka būtent Jūsų plaukui. Ypač giriama Wella Profesionals produkcija, kurią galite įsigyti čia: https://garbane.lt/372_wella-professionals. Vieni plaukai yra sausi, tad reikia drėkinančių priemonių, o kiti – riebūs ir dažniausiai jiems sutvarkyti geriausias pasirinkimas yra sausinantys šampūnai.
  2. Žinoma, taip pat būtinas reguliarus apsilankymas pas plaukų priežiūros specialistus, kurie padės ne tik pašalinti negyvus plaukelius, juos sulygins, tačiau ir pasidalins patarimais, kurie padės puoselėti plaukus. Plaukų galiukų kirpimas turi būti atliekamas reguliariai.
  3. Geriausia yra naudoti vieno to paties gamintojo plaukų priežiūros priemonių produktų liniją. Tiek šampūną, tiek kondicionierių, kitas priemones, kadangi veikdamos kartu jos sėkmingai pasiekia geriausią rezultatą.
  4. Vasaros metu labai svarbu naudoti tokias plaukų priežiūros priemones, kurios gali apsaugoti plaukus nuo tiesioginių saulės spindulių, padėti išvengti ne tik išsausėjimo, tačiau ir spalvos nublukimo.
  5. Būtinai įsigykite geros kokybės šukas, kurios nepeša.
  6. Plaukai turėtų būti plaunami tada, kai jie susiriebaluoja. Tai reiškia, kad jeigu Jūsų plaukai nėra linkę riebaluotis – nėra tikslo jų plauti kiekvieną dieną.
  7. Plaukų priežiūrai visada reikia rinktis specialistus. Žinoma, mamos tikrai turi geras rankas ir jos gali pasirūpinti Jūsų plaukučiais, tačiau be žinių labai lengva padaryti klaidas, kurių tvarkymas – kainuoja ir ne visada yra įmanomas.
  8. Plaukų dažymui visada siūlome rinktis natūralias priemones, kuriose yra kuo mažiau chemikalų. Tokiu atveju plaukas bus pažeistas mažiau.
  9. Nešukuokite šlapių plaukų, kadangi jiems tai kenkia.
  10. Ilgai nedžiovinkite plaukų po rankšluosčiu.

    Rūpinkitės savo plaukais ir jie visada atrodys puikiai!

Užsakymas ŠS Nr. 20-40-01