Širvintų rajono taryboje keičiasi nariai?

/ NERINGA TUŠKEVIČIENĖ /

   Širvintų rajono savivaldybės taryboje greičiausiai artėja pasikeitimai.  Nors apie tai Tarybos vadovas – merė kol kas nepraneša, tačiau pastudijavus Vyriausios rinkimų komisijos artimiausio posėdžio darbotvarkę, viskas gula lyg ant delno.

   Ketvirtasis VRK klausimas skamba taip: “Dėl Vyriausiosios rinkimų komisijos 2020 m. sausio 14 d. sprendimo Nr. Sp-1 „Dėl Anykščių rajono, Kalvarijos, Kelmės rajono, Molėtų rajono ir Širvintų rajono savivaldybių tarybų narių įgaliojimų nutrūkimo prieš terminą ir šių savivaldybių tarybų narių mandatų naujiems savivaldybių tarybų nariams pripažinimo” pakeitimo. Pranešėja R. Daniškevičiūtė”.

   “Krašto žinių” žiniomis, pakeitimai numatomi valdančiojoje daugumoje. Kas konkrečiai panoro nutraukti Tarybos nario veiklą – šią minutę negalime pranešti, nes skirtingi šaltiniai sako skirtingas pavardes. Tačiau bet kuriuo atveju, išėjusįjį (ar išėjusiąją) pakeis vienas iš sekančių sąraše esančių kandidatų. Neseniai Tarybos nariu tapo 17  sąraše esantis Marijanas Bylinskis.  Toliau sąraše yra: 18 Kęstutis Jankauskas, 19 Simas Buinickas, 20 Zenonas Miselis. Tikėtina, kad vienas iš jų ir taps naujuoju Tarybos nariu. Jau labai greitai tai sužinosime.

PAPILDYTA 2020-09-17 11.41. Pasirodo, kad VRK svarstė klausimą tik dėl Kalvarijos savivaldybės tarybos nario. Tai yra keistas sausio mėn. sprendimas, kuriame buvo priimtas sprendimas ir dėl Širvintų tarybos nario keitimo. Todėl sprendimo projekte ir buvo surašyti visi rajonai. Štai taip keisdami ir perdarydami savo sprendimus klaidina žmones.

     Širvintų rajono svaivaldybės taryba dirbs tokiu pačiu sąstatu, kokiu ir dirbo.

3 thoughts on “Širvintų rajono taryboje keičiasi nariai?

  • 2020-09-17 at 17:12
    Permalink

    jau turbūt kažkuriam atsibodo ranka kilnoti

  • 2020-09-17 at 14:14
    Permalink

    Per masine grybapjūtę prisirenkama nepazistamu grybu, prisivalgoma, prasideda haliucinacijos ir gimsta tokie kliedesiai.

  • 2020-09-17 at 08:56
    Permalink

    Aišku “Pindskų kraštas” jau informaciją paruošęs, ir laukia, kada VRK paskelbs informaciją ir tą pačią sekundę pasklis žinia – “Karšta kaip bulvė naujiena”

Comments are closed.