Startuoja nauja e. parduotuvė kūrėjams – InsertArt

InsertArt komunikacijos vadovė Vilma Dainienė

   Šią savaitę startavo nauja e. parduotuvė kūrėjams – InsertArt, skirta kuriantiems amatininkams. E. parduotuvė yra nemokama, kur užsiregistravę amatininkai galės lengvai ir patogiai prekiauti savo sukurtais gaminiais Internetu.

   Anot InsertArt komunikacijos vadovės Vilmos Dainienės, e. parduotuvė sukurta siekiant suvienyti amatininkų bendruomenę ir padėti jiems realizuoti savo sukurtus produktus e. prekybos pagalba.

   Panašių e. parduotuvių yra ne viena, tačiau dauguma kuriančiųjų susiduria su tam tikrų žinių stoka. Ne paslaptis, kai kuriuos baugina technologijos, dar kitiems stinga skaitmeninių kompetencijų. Todėl vienas iš InsertArt privalumų – asmeninis vadybininkas, kuris padės ir pakonsultuos šiais klausimais, – teigia V. Dainienė.

   Norintiems prekiauti InsertArt e. parduotuvėje, tereikia joje užsiregistruoti ir jums bus sukurtu asmeninė elektroninė parduotuvė, kur amatininkas galės talpinti savo kuriamus gaminius ir pradėti prekybą internetu.

    E. parduotuvėje dėmesys sutelktas ne tik į gaminius, bet ir bendravimą su klientais, konsultacijas ir asmeninę pagalbą prekiaujant internetu pradedantiems amatininkams.

   InsertArt planai – vien Lietuva neapsiriboti ir ateityje didinti e. parduotuvės žinomumą užsienyje. Todėl ši InsertArt – puiki galimybė e. verslo pradžiai ir plėtrai.

    Kviečiame apžiūrėti e. parduotuvės www.insertart.com galimybes ir jungtis prie šios bendruomenės. Daugiau informacijos tel. 8 612 80 193, el. p. vilma.g@insertart.com.