Demokratijos grimasos Širvintose – nepalikta vietų jokiai reklamai

/ NERINGA TUŠKEVIČIENĖ /

 

/ Nuotraukų autorius Virginijus Sarpauskas /

Ką rovė – neišrovė,

Ką skynė – nenuskynė…

    Vaikystėje dainuodavome mokyklos chore. Deja, šį kartą ir nuskynė, ir išrovė. Skelbimų stendų neliko nė ženklo. Nors prieš kelias dienas UAB “Širvintų šiluma” atstovai teigė keičią stendų lentas, nes gyventojai skundžiasi negalintys pakabinti skelbimų. Tačiau kuo nusidėjo net neapsilaupę stendų rėmai?

  Nuvertę stendus atėmė galimybę visiems kandidatams prisistatyti rinkėjams. Ar nebuvo pažeistas reikalavimas visiems kandidatams sudaryti vienodas sąlygas politinei reklamai? Ką apie tai galvoja Vyriausioji rinkimų komisija, Lygių galimybių kontrolierius? Juo labiau, kad vienam kandidatui, tam, kuris arčiausiai, sudarytos visos sąlygos reklamuotis. Štai ir gaunasi, kad visur matome vien tik jį vieną.

   

  Šiandien Širvintų rajone situacija tokia: nei nemokamų, nei mokamų vietų kitiems kandidatams nepalikta. Nebent bandyti belstis pas privačių namų gyventojus… Bet…

   Na, gal koks naivuolis patikės, kad taip padaryta netyčia. Bet… o kas geriau už rajono vadovą žino, kokios vietos reklamai galimos, kiek jų yra. Kodėl tos vietos nepaskelbtos viešai?

  Ir nieko tu, žmogau, čia nepadarysi. Juk dar mūsų išmintingieji senoliai teigė: savi marškiniai arčiau kūno… Tik va, ar ne dėl savų marškinių tokia nelygi ir nesąžininga kova organizuota?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Demokratijos grimasos Širvintose – nepalikta vietų jokiai reklamai

  • 2020-09-25 at 18:53
    Permalink

    Gal esu naivus žmogus, bet manau, kad PAČIAUSIAM gali ir nepasisekti rinkimuose….Manau, kad protingų žmonių Širvintose turėtų rastis daugiau. Pamenu, ir į Europarlamentą jam su Kirkilu nepavyko prasibrauti…
    O dėl stendų likvidavimo, tai ką čia ir kalbėti – kokia natūra, tokia kultūra, atsiprašant…

  • 2020-09-25 at 16:43
    Permalink

    JOOoo kaip pas Лукашенко.
    P.S. ir dar baisiau

  • 2020-09-25 at 13:48
    Permalink

    Atsiprašau. Čia Baltarusijoj šitaip?

  • 2020-09-25 at 08:27
    Permalink

    Kažkada viešoje erdvėje buvo parašyta mūsų ponios mintis – visada gauna tai, ko siekia. Bet kokia kaina. Taip kad šios „priemonės“ neturėtų nieko stebinti.

  • 2020-09-25 at 07:43
    Permalink

    Iš krištolinės rūmų bus gautas atsakymas – rėmus pavogė metalo prekybininkai…

Comments are closed.