„Krašto žinios“ švenčia vienerių metų sukaktį

   Vieneri metai, daug ar mažai? Žmogui tai labai svarbus metas, kai iš bejėgio žmogiuko tampama daug mokančiu vaikučiu. Lygiai taip pat ir leidiniui – žengus mažą tačiau tvirtą žingsniuką, kasdien augame ir tobulėjame.

   Tuomet buvo daug galvota ir svarstyta „ar pajėgsiu“…

  Per metus „Krašto žinios“ skaitytos kiek daugiau nei 400 tūkstančių kartų. Tad dienos vidurkis yra 1095 kartai. Tik neužmirškime, kad savaitgaliais skaitoma mažiau, o darbo dienomis daugiau. Ir žinote, kas įdomiausia? O gi esame labiausiai skaitomi pirmosiomis darbo valandomis ir vėlai vakare.

  Pirmą mėnesį per dieną skaitomumas pakilo nuo 2 iki 470. Ir nuolat kyla. Rekordinis straipsnis – šių metų rugsėjo viduryje. Skaityta 7600. Per metus publikavome 1249 publikacijas. Sulaukėme kelių tūkstančių komentarų. Tiesa, trečdalis komentarų yra SPAMiniai   – kažkas labai nori reklamuoti antibiotikus. Per pirmuosius metus mūsų facebook mylėtojai užaugo iki 1108. Sekėjų dar daugiau.

   Skaičių daug. Už kiekvieno jų stovite Jūs.

  Noriu pasidžiaugti, kad skaitote, komentuojate, kritikuojate, siūlote temas. Patikėkite, Jūsų neabejingumas leidžia ieškoti ir atrasti naujų temų. O kritika skatina pasitempti.

  Noriu pakviesti Jus ir toliau būti kartu. Džiaukimės savo ir aplinkinių pasiekimais, kelkime įsisenėjusias problemas ir kartu ieškokime sprendimų, neužmirškime vieni kitiems pasakyti gerą žodį – pasveikinti. Ir visai nesvarbi proga. Džiaukimės vieni kitais. Kai sunku ar liūdna, būkime kartu ir padrąsinkime vieni kitus.

  Tik nuo kiekvieno mūsų priklausys, ką apie Širvintų rajoną, jo žmones skaitys pasaulis. Tad dalinkimės geromis žiniomis. Jų laukiame info@krastozinios.lt

  Nuoširdus ačiū kiekvienam, lydėjusiam „Krašto žinias“ pirmaisiais metais. Tikimės, kad taip bus ir ateityje.

Visada su Jumis ir dėl Jūsų – Neringa ir „Krašto žinios“

10 thoughts on “„Krašto žinios“ švenčia vienerių metų sukaktį

  • 2020-10-06 at 11:01
    Permalink

    Man labiau prie širdies “Širvintų kraštas”, nes nuoširdesnis ir paprastesnis.

  • 2020-10-02 at 23:20
    Permalink

    Sveikinu ir linkiu stiprybės bei daug gerų skaitytojų.

  • 2020-10-02 at 21:48
    Permalink

    gerbiu, tikiu, džiaugiuos, palaikau…. didžiuojuos, mokaus, pasitikiu….

  • 2020-10-02 at 17:38
    Permalink

    Neringa, būk dar ilgi, ilgai, ilgai. Laisvam žodžiui, kritiniam mąstymui ir teisingumui mūsų rajone vietos mažai, todėl esi labai reikalinga tiems, kurie žiniasklaidoje ieško teisingo , kritiško žodžio kultūringų diskusijų ir, žinoma, naujienų iš mūsų rajono gyvenimo.

  • 2020-10-02 at 15:09
    Permalink

    Sveikiname. Ačiū už bendradarbiavimą

  • 2020-10-02 at 11:39
    Permalink

    Ačiū už drąsą. Daugiau tokių žmonių ir sukčiaujančių politikų neliktų

  • 2020-10-02 at 11:19
    Permalink

    Sveikinu ir linkiu sėkmės. Pasirinkai sunkesnį, bet atvirą, garbingą kelią.

  • 2020-10-02 at 09:54
    Permalink

    Šiandien Širvintų žiniasklaidos pati tikriausioji “Sidabrinė linija” – “Krašto žinios” švenčia vienerių metų sukaktį. Pasveikinkime. Neringa tai žmogus, kuriam galima bet kada paskambinti ir pakalbėti. Kartais netgi piktnaudžiaujant laiko pasirinkimu…
    Ir atkreipkime dėmesį: “…ką apie Širvintų rajoną….”, o ne apie “Širvintų kraštą”… Atrodytų vienas žodis, bet čia visą esmė. Neringa rūpinasi Rajonu, nes pavadinimas “Širvintų rajonas” intensyviai trinamas ir viešosios erdvės.

  • 2020-10-02 at 09:16
    Permalink

    Ačiū neringa už trinamus komentarus, neteisingus faktus, blokavikus ir pažymas ir kitą briedą, elgiasys it tikros žurnalistės.
    Visi žino, kad žurnalistika=prostitucija. Linkime dar 100 metų.

  • 2020-10-02 at 07:32
    Permalink

    Aš tik stebiuosi. Kiek gali viena moteris! Geri, kultūringi vaikai, leidžiamas portalas ir nuolatinis noras padėti. Ačiū Tau, Neringa, už palaikymą, kai buvo žiauriai sunku

Comments are closed.