Privalome kurti socialiai saugų gyvenimą kiekvienam rajono gyventojui

Brangūs kolegos, nuo kurių darbo priklauso žmogaus gyvenimo kokybė.

   Gavę tarybos nario, ar savivaldybės tarnautojo pažymėjimą mes gauname ne teises ar privilegijas, o didžiulį bagažą pareigų. Tai mes, tarnaudami žmonėms privalome kurti socialiai saugų gyvenimą kiekvienam rajono gyventojui, nežiūrėdami į jo politinius įsitikinimus, socialinę ar kitą grupę.

   Tad būkime sąžiningi prieš savo krašto žmones ir deramai atlikime savo pareigą.

   Vietos savivaldos dienos proga sveikiname visus savivaldybės darbuotojus, seniūnus, kolegas – tarybos narius. Ryžto, drąsos ir sąžiningumo kiekvienam, sprendžiančiam gyventojams aktualius klausimus.

Tarybos nariai opozicijoje

2 thoughts on “Privalome kurti socialiai saugų gyvenimą kiekvienam rajono gyventojui

  • 2020-10-10 at 11:26
    Permalink

    Gaila, kad Širvintose taip įsigalėjo pataikavimas vieninteliams.. Vargu, ar kas bepasikeis, kol valdžioj liks tie patys. Keista, kad žmonės tokie naivūs ir negeba patys mąstyti, negi svarbiausia tik matyti naujus keliukus, baseinus ir t.t, ar kas mato, kas iš tikrųjų vyksta už jų nugarų? Juokinga, kai pati merė sveikina visus su savivaldos diena, bet, aišku, dar spėja paraginti ir už savo vyrelį pabalsuoti. O kas labiausiai priverčia susimąstyti, tai kad pati merė aiškiai deklaruoja, kad balsuojant už jos vyrelį gėrės ir širvintiškių gyvenimas, bet ar teisingai merė supranta Seimo nario pareigas ir darbo esmę? Vargu, ar supranta.

  • 2020-10-10 at 01:35
    Permalink

    Būtent, jeigu PATYS savivaldos darbuotojai būtų nepartiniai, daug dalykų išsispręstų, nereikėtų kalbėti apie sąžinę ar sudėtingą klausimų sprendimą.

Comments are closed.