Krenta lapai pamažu, Rudenėli, kaip gražu!

    Mūsų kieme šiandien šventė! Mums šypsosi dangus, saulutė išviliojo visus vaikučius pabiručius į lauką. Šią saulėtą spalio dieną, Riešės darželis šventė gimtadienį. Kaip džiugiai, smagiai ir nekantriai vaikai ruošėsi darželio gimtadieniui. Mūsų darželiui 45 – eri metai! Vilniaus rajono Riešės vaikų darželis sukurtas Vilniaus valstybinio žirgyno. Tuo metu steigėjas buvo Lietuvos žemės ūkio ministerija. Darželis įsteigtas 1975 -09-01.
     Darželiui dovanojome ne tik puikią nuotaiką ir šypsenas, bet ir visi sukūrėme gimtadienio mandalas iš gamtinės medžiagos. Vaikus pasitiko iškilmingas daržovių tortas ir laukas pasipuošęs margaspalviais, kamšteliais apklijuotais skėčiais! Pagerbėme darželį apeidami aplink jį .
  Pedagogai buvo išradingi, kūrybingi, kiekviena sugalvojo kaip smagiau ir žaismingiau apeiti darželį. Ančiukų grupės vaikai – apvažiavo darželį karietomis, Bitučių grupė – apjojo arkliukais, Drugeliai – skraidė ant šluotraižių, o mes mažiuliai – pavirtome į spalvotą kirmėliuką, kuris ramiai ir išlėto, su spalvotais kutukais apėjo savo darželiuką.
   Pabaigai pasveikinom darželį apjuosdami gyva grandine, draugiškai susikabinę už rankyčių, pasigrožėjome fejeverkais ir spalvotais saliutais.
IU vyr.mokytoja Agnė Rudytė