„Nedelsk !” – Širvintose įžiebta rožinė šviesa

    Visame pasaulyje spalis minimas kaip kovos su krūties vėžiu mėnuo.  Jau 20 metų Širvintų moterų klubas „Jums“ drauge su kitų  rajonų moterimis šį mėnesį aktyviai dalyvauja Lietuvoje vykstančio sveikatinimo projekto „Nedelsk !” akcijoje.

   Penkti  metai kai Širvintiškėms  įteikiame rožinio kaspino simbolinius magnetukus reiškiančiučius  solidarumą kovoje su krūties vėžiu.  Primename, kad visos turime būti “Nedelsk!” ambasadorėmis ir kartu su projekto iniciatore Agne Zuokiene  turime psakyti, kad ši liga nėra nuosprendis, kad pasaulyje 9 iš 10 moterų pasveiksta, kad esame mylimos ir svarbios savo šeimai, artimiesiems, draugams, miestui, šaliai.

    Kalbėkime apie tai, būkime solidarios, kad pakeistume negailestingą statistiką ir artimųjų netekties skausmą. “Nedelsk!”-   kartu sakome;  savalaikis rūpestis savo sveikata, pati geriausia dovana sau ir tiems, kurios mylime.   Taip pat kviečiame į Širvintų viešąją biblioteką. Ten įrengta Rožinė lentyna, kuriai jau tryliktus metus klubas „Jums‘ perka populiariausias knygas. Iniciatorė ir pirmąjį knygų rinkinį Rožinei lentynai  dovnojo Agnė Zuokienė.