Įspūdingų saulėlydžių ir viltingų saulėtekių kiekvienam

  Paskutinį kartą šiais metais leidžiasi saulutė. Artėja paskutinė šių metų naktis.

   Jau rytoj versime švarų naujų metų puslapį. Ir tik nuo mūsų priklausys, ką jame įrašysime. Rašykime naujais metais apie slapčiausių svajonių išsipildymą (kiekvienas jų turime skirtingų): apie nepakartojamą meilę, apie artimųjų sėkmę, apie naujus iššūkius ir jų įveikimą, apie naujas santuokas ir naujus kūdikius, o gal kažkas įrašys pirmojo anūko džiaugsmą. Rašykime apie naujas keliones ir naujas pažintis, apie nepakartojamus draugus. Ir priešus. Net ir apie negandas parašykime, nes po tamsios nakties išaušta pats gražiausias rytas.

  Palydėdama metus dėkoju likimui už šiemet sutiktus žmones. Už tuos, kurie man tapo brangūs ir už tuos, kurie atnešė naujų pamokų.

   Būkime laimingi, sveiki ir turtingi, tegul metai bus nepaprasti, kad įveiktumėm kiekvieną vingį ir kiekvieną slenkstį savo kelyje, kad įkoptume kiekvienas į savo laimės viršukalnę! Stipriai apkabinu visus – gerų Naujųjų metų! Nukalkim kiekvienas savąją laimės pasagą!

  Ir kai išsipildys Jūsų svajonės, žinokite, kad to linkėjau Jums ir aš.

Su Jumis ir dėl Jūsų

Neringa ir „Krašto žinios“

P.S. Ir nesakykit, kad niekas iš aukščiau nekoreguoja mūsų gyvenimų. Kelias dienas galvojau, ką Jums parašysiu ir kokią nuotrauką įdėsiu. Jungdama kompiuterį pakeliu akis – fantastiškas saulėlydis. Ryji akimis tą grožį ir negali atsidžiaugti. Čiumpu fotoaparatą ir į balkoną, o tuomet sėdu į mašiną ir važiuoju iki Barboros (ačiū dukrai, kad ji visada palaiko mane ir važiuoja kartu). O grįžus žodžiai patys liejasi. Va taip būna… Linkiu ir Jums tokių akimirkų naujais metais – įspūdingų saulėlydžių ir viltingų saulėtekių kiekvienam.

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Įspūdingų saulėlydžių ir viltingų saulėtekių kiekvienam

  • 2021-01-02 at 00:13
    Permalink

    Nuostabu…..

  • 2020-12-31 at 22:52
    Permalink

    Ačiū Neringa, jūs mūsų Flagmanas, geresnių 2021 Metų… Ir sveikatos.

  • 2020-12-31 at 20:24
    Permalink

    Lyriškumo iš tavęs neatimsi! Pagalvok apie knygų rašymą.

Comments are closed.