Kaip išsirinkti gerą juvelyrą?

  Papuošalai yra simbolis tam tikrų gyvenimo etapų, santykių ir laimingų akimirkų. Jeigu papuošalai tampa neatsiejama jūsų gyvenimo dalimi. Jeigu jūs norite jų turėti kuo daugiau ir norite, kad jie būtų kokybiški, tai reikėtų pagalvoti apie asmeninio juvelyro paslaugas. Tikrai yra verta susirasti profesionalų juvelyrą, nes jis jums padės kruopščiai prižiūrėti ir didinti juvelyrikos kolekciją. Ieškant tinkamo kandidato jums praverstų žinoti apie pagrindinius juvelyrikos parduotuvių tipus. Todėl, kad būtent iš ten bus galima rinktis tiek papuošalus, tiek ieškoti pačių juverlyrikos specialistų.

Paprastos parduotuvės

   Tai pavienės parduotuvės, nepriklausančios jokiam parduotuvių tinklui. Šiose parduotuvėse gausu papuošalų, tačiau jose nėra kuriami juvelyriniai dirbiniai. Jie gali atlikti tik paprastą remontą. Tokio tipo juvelyrai jums negarantuos kokybės. Tad šis pasirinkimas nėra rekomenduotinas.

Butiko tipo papuošalų parduotuvė

   Šio tipo parduotuvėse dažnai yra pateikiamos papuošalų linijos. Linija yra daugybė stilistiškai susijusių dizaino kūrinių, pagamintų to paties, dažnai žinomo dizainerio. Šio tipo papuošalai dažniausiai yra meniškesni ir geriau pagaminti. Dažnai parduotuvė yra išskirtinis dizainerio ar dizainerių atstovas. Butikų parduotuvės labiau panašios į meno galerijas nei į juvelyrinių dirbinių parduotuves.

Populiarių parduotuvių tinklai

   Dažnai šio tipo juvelyrikos parduotuvės yra prekybos centruose. Pardavimų personalas gali būti labai kvalifikuotas, arba praėjusią savaitę įdarbintas studentas. Vargu ar jie siūlo individualaus dizaino paslaugas. Jie neatlieka remonto darbų. Jie pabrėžia pigesnes kainas ir daugelis jų papuošalų tai gali atspindėti.

Juvelyrikos interneto svetainė

   Papuošalų kokybė internete yra labai nepastovi. Yra puikių pasiūlymų, bet yra ir šlamšto. Aptarnavimas gali būti geras; aptarnavimas gali būti siaubingas. Jūs negalite sužinoti, ar žiedas yra toks geras, koks atrodo vien tik spoksant į paveikslėlį kompiuterio ekrane. Jūs turite peržiūrėti visą svetainę, perskaityti aprašymus, perskaityti atsiliepimus. Jūs negalite bendrauti ar užduoti klausimų, kurie jums kyla tą akimirką. Išsirinkti papuošalus internetu yra tikrai nelengva. Tačiau, jeigu turite kantrybės, tai gali būti labai geras variantas. Šiais laikais internete yra siūlomas labai gausus juvelyrikos paslaugų pasirinkimas.

Patarimai į ką atkreipti dėmesį ieškant juvelyro

   Labai svarbūs pasirinkimo veiksniai yra šie: kvalifikacija ir žinios, paslaugumas, gebėjimas gerai komunikuoti. Juvelyras privalo turėti visus šiuos įgūdžius, reikalingus jums padėti išsiaiškinti ko jūs tiksliai norite ir padėti jums tai įsigyti. Prieš apklausdami juvelyrus, paruoškite jiems klausimų, kurie yra jums aktualūs. Pasirinkę savo asmeninį juvelyrą, galėsite rasti sėkmingai kaupti savo papuošalų kolekciją!

Užsakymas ŠS Nr. 21-11-05