Širvintų rajonas puošiasi Velykoms

/ NERINGA TUŠKEVIČIENĖ /

    Nors pasaulį ir Lietuvą sukausčiusi grėsminga pandemija, tačiau gyvenimas tęsiasi ir šventės ateina į mūsų namus ir sielas. Į Širvintų miesto centrą iš visų rajono kampelių suneštos, suvežtos gražiausios Velykų dekoracijos: milžiniški margučiai ir dailiausi vainikai. Noriu pakviesti širvintiškius neužsisklęsti namuose ir per šventes aplankyti miesto aikštę ir pasigrožėti mūsų rajono auksarankių darbais. Tik neužmirškime laikytis saugumo reikalavimų.

     Važiuojantys po rajoną galėtų užsukti į Musninkus. Mažas miestelis taip pat pasipuošęs ir laukia šventų Velykų.

   Dėl pandemijos negaliu aplankyti rajono miestelių ir kaimų. Tad jei Jūs atsiųsite nuotraukų, būtinai jas paviešinsiu. Pasidžiaukime vieni kitais, kad piktoji liga neužgožtų švenčių ir ateinančio pavasario.

Straipsniai

 

7 thoughts on “Širvintų rajonas puošiasi Velykoms

  • 2021-04-05 at 19:33
    Permalink

    Aišku neužsibus, ES pinigų amžinai nedalins. Kam reiks visą tą grožį ir baseiną, stadioną išlaikyti, bus iššūkis.

  • 2021-04-03 at 19:37
    Permalink

    Kristus nešė kryžių. Skaitytojams teko Komentatorius. Skaitytojai eina Kryžiaus keliu, ir sustoja ties kiekviena stotele, paskaito komentarą ir pasimeldžia. Skaitykite ir būsite išganyti.

  • 2021-04-03 at 19:22
    Permalink

    Kazimierai, ŽP yra prasitarusi: “Širvintų rajone užsibūti neketinu”. Tai tik laiko klausimas.
    Galėsite kelti mediciną, švietimą ir šiaip rajono gerovę. Tik kažkaip nesigirdi planuojančių kažką konkrečiai gero nuveikti

  • 2021-04-03 at 17:58
    Permalink

    Taip, niekas mūsų rajone nevyksta be merės, tik ji viena žino, kur kokią dekoraciją padėti ar kokia spalva kokioje nors įstaigoje turi būti nudažyta siena, kokia trinkelė kokioje vietoje turi būti paguldyta. Būtų gera ūkvedė bet kokioje organizacijoje. Bet va su strateginiu mąstymu prastai. Todėl medicinos jau nėra Širvintose, o švietimas laukia eilėje….bet mergaičių komandoje puikios vykdytojos, galima būtų pavydėti paklusnumo. Yra ir vyrų komandoj – morališkai ir psichologiškai iškastruotų. Bet ką aš čia… tokiu laiku reikėtų linkėti mums visiems merės meilės ir kad susimylėtų ir neskriaustų, kaip ne kaip Velykos rytoj

  • 2021-04-03 at 15:01
    Permalink

    Ačiū MEREI , labi gražu .

  • 2021-04-03 at 09:55
    Permalink

    Kaip gražiai žmonių padirbėta

  • 2021-04-03 at 00:42
    Permalink

    Gražiai merė organizavo

Comments are closed.