Trys svarbios žinutės daugiabučių gyventojams

Prašome įdėmiai paskaityti iki galo 👇
1️⃣ Pirmadienį, balandžio 12 d., pradeda veikti visos naujosios pusiau požeminės atliekų surinkimo aikštelės. Prašome gyventojų MIŠRIAS KOMUNALINES ATLIEKAS mesti tik į naujuosius konteinerius!
2️⃣ ANTRINES (RŪŠIUOJAMAS) ATLIEKAS į senuosius konteinerius (vadinamus „teletabius“) dar galima mesti iki balandžio 18 d. Vėliau senieji konteineriai bus ištuštinti ir išvežti. Atliekas bus galima mesti tik į naujuosius.
3️⃣ Dviejose miesto vietose, kuriose dėl požeminių komunikacijų nebuvo techninių galimybių įrengti pusiau požeminių aikštelių, išlieka ir toliau veiks senosios konteinerių aikštelės (prie Vilniaus g. 25 ir Zibalų g. 15 daugiabučių).
ℹ️ Prašome gyventojų laikytis tvarkos, saugoti naujuosius konteinerius. Naujieji konteineriai sužymėti skirtingomis spalvomis bei aiškiais užrašais, todėl prašome atliekas mesti tik į joms skirtus konteinerius.
🎥 Primename, kad konteinerių aikštelės yra stebimos vaizdo kameromis!

5 thoughts on “Trys svarbios žinutės daugiabučių gyventojams

  • 2021-04-16 at 09:34
    Permalink

    Baigtas dar vienas Europos Sąjungos pinigais finansuotas projektas. Kaip jau tapo įprasta Širvintose, palydėtas korupcijos apraiškomis ir teismais. Su tuo širvintiškius ir sveikinu.
    Palyginkite su kitomis Vilniaus apskrities savivaldybėmis, kuriose buvo įgyvendintas lygiai toks pats projektas ir pamatysite didžiulius skirtumus tiek darbų apimtyje, tiek kainoje.

  • 2021-04-11 at 16:34
    Permalink

    Ne be reikalo pakėlė vandens ir šildymo kainas, už seniūnų mašinikes mokame mes, ubagėliai….Žodžiu , svitos apetitai nemaži, yra į ką lygiuotis, su kuo ir sveikinu Širvintų krašto rinkėjus.

  • 2021-04-10 at 22:45
    Permalink

    Matėm. Pademonstravo kaip sektiną pavyzdį. Va kas būna ištikimiesiems.
    Tuoj matysim kaip merė verks, kad mokykloj negali įrengti to ar ano, nes nėra pinigų

  • 2021-04-09 at 16:25
    Permalink

    Konteineriai gerai. Bet Širvintų rajono dviejų seniūnijų seniūnai gavo iš Pinskuvienės po naują automobilį dovanų. Atspėkite, kokių seniūnijų ir kokie seniūnai? Kokie seniūnai geriausiai dirba Živilei, yra jai patikimi, nuolankūs, vykdo visas užgaidas jos, gerai praveda agitacijas prieš rinkimus į merus bei į seimą.
    O mums bus užkrauta grąžinti paskolą bei palūkanas. Turėsime mokėti per mokesčius už paslaugas.

  • 2021-04-09 at 13:47
    Permalink

    Naujai įrengti konteineriai tarnaus visiems gyventojams. Čia gera investicija. Būtų malonu matyti daugiau objektų, kurie yra pirmo būtinumo ir rajono gyventojams pagerintų kasdieninį gyvenimą.
    Nes rajone yra tendencija pasirodyti ir dauguma iš pastatytų objektų tinka tik Pinskuvienės reklamai.

Comments are closed.