Patvirtinti nauji baseino ir sporto salių paslaugų įkainiai

Treniruoklių salė Vilniaus g. 81. Foto Širvintų rajono savivaldybės

/ NERINGA TUŠKEVIČIENĖ /

   Širvintų rajono savivaldybės taryba balandžio 29 d. patvirtino naujus Širvintų sporto centro teikiamų paslaugų įkainius, kurie galios tiek baseine, tiek sporto salėse, esančiose Vilniaus ir Kalnalaukio gatvėse.

    Įkainius ir visas nuolaidas pridedame po tekstu (lentelių foto- paspaudę du kartus jas pasididinsite).

   O nuolaidos numatytos vaikams, mokiniams, studentams, senatvės pensininkams, neįgaliesiems. Yra nuolaidų ir šeimoms. Žinoma, kiekvienu atveju reikalingas atitinkamas dokumentas.

  Svarbus ir pagirtinas akcentas, kad baseine ir treniruoklių salėje (Vilniaus g. 81)  Širvintų rajono bendrojo lavinimo mokykloms kūno kultūros pamokoms paslaugos suteikiamos neatlygintinai, vienai klasei 1 kartas per mėnesį. Belieka tikėtis, kad kūno kultūros mokytojai išnaudos šią galimybę ir pasirūpins, kad viso rajono mokiniai gautų nemokamą paslaugą. Ką gali žinoti, gal tokiu būdu jie susidomės išbandyta sporto šaka ir ims sportuoti. Kviečiame tėvelius nebūti abejingais ir su mokytojais aptarti tokią galimybę.

    Dar viena graži akcija yra numatyta kiekvienam rajono gyventojui. Treniruoklių salėje (Kalnalaukio g. 41) Širvintų rajono gyventojams paslaugos suteikiamos neatlygintinai, vieną kartą ne ilgiau kaip 2 val.

 

10 thoughts on “Patvirtinti nauji baseino ir sporto salių paslaugų įkainiai

  • 2021-05-04 at 08:20
    Permalink

    Kam patikėtas baseinas ir sporto salės? Kokiam Pinskuvienės draugeliui ar draugei leista vykdyti veiklą?
    Juk apie lėšų surinkimą jokios informacijos negausime. Ar baseinas neužstatytas bankui?

  • 2021-05-03 at 18:30
    Permalink

    Jeigu Jūsų daug, tai kodėl per rinkimus buvote neaktyvūs: turėjote galimybes neleisti.

  • 2021-05-03 at 18:21
    Permalink

    Kodėl daug Širvintiškių pakliuvo į tokią situaciją, kaip mūsų niekas nemato, niekas negirdi.
    Ką noriu darau, kaip noriu taip visus šokdinsiu. Pirma buvo viena dabar dviese; Pinskų šeimyninė ranga.
    Dabar miesto centre bus statoma kavinė, kuri pagal kalbas turi atitekti jai dirbančiam žmogui.

  • 2021-05-03 at 16:22
    Permalink

    Kam keliat klausimus, į kuriuos Jums niekas iš savivaldybės neatsakys. Nusiųskite ataskaitos egzempliorių į Valstybės kontrolę, gal jie sugebės išsiaiškinti, kas . kam ir kiek mokėjo už tą visą produktą naiviems Širvintų gyventojams

  • 2021-05-03 at 14:15
    Permalink

    Širvintose vyksta neįtikėtini dalykai. Mokyklose sąlygos nusimato blogesnės, sveikatos apsauga sunaikinta. Darbo vietų nėra. Gyventojai, gyvenantys kaimuose, dauguma gyvena žemiau skurdo ribos. Aišku ir mieste daug žmonių gyvena žemiau skurdo ribos.
    O kažkas šoka laimės šokį.
    Paskolos didėja. Jau 2020 m. paskolos siekia virš 1 milijono. 2021 m. pasieks iki 2 milijonų.
    Milijonai, kurie atėjo į rajoną jau seniai išseko. Liksime su brangiais objektais, kurių priežiūra reikalauja daug lėšų. Tokie objektai rajone daug pinigų neuždirbs. Vietiniams gyventojams trūksta pinigų sumokėti net už šildymo, vandens paslaugas. Juos tuoj pradės maudyti antstoliai.
    Pinskų šeimynėlė visų mūsų pinigų neskaičiuoja, netaupo, racionaliai nenaudoja.
    Apie netaupymą matome iš išleistos knygos “2020 m. Živilės Pinskuvienė ataskaita”
    Ko jinai bijo mums suteikti tokios informacijos: leidyklos pavadinimo, egzempliorių skaičių, kiek mokėta už paslaugas. Visa šita informacija turi būti ant leidinio.

  • 2021-05-03 at 12:23
    Permalink

    Čia apie naują gimnaziją. Bus sporto salė, bet per maža pagal vaikų skaičių

  • 2021-05-03 at 11:35
    Permalink

    Kiek milijonų?
    Kiek kainavo baseinas ? Kiek kainavo sporto salė Kalnalaukio g.? Kiek kainavo treniruokliai Vilniaus g.?
    Kažko nesuprantu, ar mokykloje nebus sporto salių?
    Kaip sužinosime statybos vertę, gal eisime vien pasižiūrėti iš smalsumo į prabangą.

  • 2021-05-03 at 08:25
    Permalink

    Mokiniams 1 kartą per mėnesį?! Ar juokaujat?
    1. Tai niekaip neišspręs problemos sporto salės ploto trūkumo. Dabar būna 3 fizinio pamokos per savaitę. 3 pamokosx 25 klasės=75 pamokos. 75/5 dienų=15 pamokų per dieną. T. Y. vienu metu fizinis bus 2-3 klasėm. Net persirengimo kambarių tiek nėra. Kažkas turėtų pakviesti nvsc prieš mokslo metų pradžią.
    2. Jei jau daromos pamokos baseine, paprastai keliamas tikslas išmokyti plaukti. Ar tai įmanomą per 9 treniruotes? Paaitiukš vandeny ir viskas.

    O plaukimo būreliai yra tik mažesniems vaikams. Padarykit mokyklose apklausas, matysit, kad plaukti* moka mažuma.

    *Tarptautinė plaukimo sporto federacija (FINA) mokančiu plaukti žmogumi laiko tą, kuris gali plaukti 30 minučių be sustojimo ir įveikti ne mažiau kaip 400 metrų.

    Žodžiu, užsidėjo varnelę.

  • 2021-05-03 at 08:22
    Permalink

    Nelabai tikiu, kad mokytojai tuo užsiims. Kam jiems bereikalingas rūpestis?

  • 2021-05-03 at 07:53
    Permalink

    “Širvintų rajono bendrojo lavinimo mokykloms kūno kultūros pamokoms paslaugos suteikiamos neatlygintinai, vienai klasei 1 kartas per mėnesį”
    “Širvintų rajono gyventojams paslaugos suteikiamos neatlygintinai, vieną kartą ne ilgiau kaip 2 val.”
    Mokinių nemokamą lankymąsi organizuos mokytojai kartu su baseino administracija. Tai yra, tas lankymasis bus iš anksto suderintas, sudarytas grafikas, kad nebūtų taip, kad vienu metu atvyks kelios klasės. Kitaip, sakant, ateis mokytojas kartu su mokiniais ir būtent mokytojas savimi garantuos, kuri konkrečiai klasė ir kokie mokiniai lankosi. Pakaks kad mes čia vieni kitus pažįstame. Formaliai žiūrint, mokytojas turėtų pateikti dokumentus.
    Bet kaip bus su tuo nemokamu Širvintų rajono gyventojų apsilankymu vieną kartą? Kokiu būdu bus nustatoma, kad žmogus yra mūsų rajono gyventojas? Ar baseino darbuotojas turės tokią teisę reikalauti dokumentų? Ar turės prieigą prie registrų centro? O kaip užtikrinti, kad nemokamai apsilankyta bus tik vieną kartą? Ar bus sukurta kokia tai duomenų bazė ir joje registruojama? Kas bus atsakingas už duomenų apsaugą? Ar baseinas turės teisę disponuoti ir tvarkyti asmens duomenis? O nemokamai galės naudotis tik suaugę, ar ir iki 16 metų? Širvintų rajono savivaldybėje gyvena virš 15 tūkstančių gyventojų. Po 2 valandas, tai jau 30 tūkstančių valandų.
    Tikrai neketinu užginčyti šios tvarkos. Bet ar tikrai ši tvarka tvarkinga? Gal geriau taikyti tik tokias nuolaidas, kurios nereikalauja asmens duomenų tvarkymo?

Comments are closed.