Policija praneša, kokius reidus rengs gegužę

    Informuojame, kad gegužės mėnesį policija keliuose vykdys šias prevencines priemones:

Gegužės 1–3 d. (šešt.–pirm.) – vairuotojų, įskaitant dviračių ir elektrinių paspirtukų, blaivumo, apsvaigimo nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų kontrolė.
Gegužės 5–7 d. – privalomų saugos priemonių (saugos diržų, saugos šalmų, vaikams skirtų specialių sėdynių (prisegimo sistemų) naudojimo kontrolė.
Gegužės 10–16 d. (inicijuota ROADPOL) – bus vykdoma krovininių automobilių ir autobusų kontrolė.
Gegužės 17 d. (pirm.) – vairuotojų, įskaitant dviračių ir elektrinių paspirtukų, blaivumo, apsvaigimo nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų kontrolė.
Gegužės 18–22 d. – vairuotojų veiklos, nesusijusios su vairavimu, kontrolė (naudojimasis mobiliojo ryšio priemonėmis vairuojant neturint laisvų rankų įrangos).
Gegužės 23–27 d. – pavojingo ir chuliganiško vairavimo, manevravimo, lenkimo, kur tai draudžiama daryti, važiavimo per sankryžas, šviesoforo signalų paisymo kontrolė.
Gegužės 28–30 d. (penkt.–sekm.) – vairuotojų, įskaitant dviračių ir elektrinių paspirtukų, blaivumo, apsvaigimo nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų kontrolė.

Pareigūnai ragina vairuotojus laikytis KET, būti drausmingiems kelyje bei linki saugaus kelio!

3 thoughts on “Policija praneša, kokius reidus rengs gegužę

  • 2021-05-06 at 23:06
    Permalink

    Gėda už tokius seimo narius. “Mes nesuprantam. Mums dar nesakė”. Tai gi dar RRF planas ruošiamas. Lietuva, kaip ir dar kelios šalys, dėl objektyvių priežasčių galės planą pateikti vėliau. Per tokį trumpą laiką parengti planą neįmanoma. Bet tas triedimas vyksta todėl, kad “Ne tiek laimėjo”, o taip rūpi dalinti tuos melejardus…

  • 2021-05-05 at 22:46
    Permalink

    Kaip netikėta. Šeimų maršo atstovai – tarybos valstietės ir miesto bendruomenė. Ieško kas galėtų pagroti vestuvinį maršą išlydėtuvėms. Antivakseris Kęstutis nuo rago, ar tai Norago. Kęstutis ir Gintarė, Alina ir Česlovas. Bet kad čia labiau partneriai. Jiems tik Tradicinių partnerių maršą organizuoti. Skaitau.

  • 2021-05-05 at 10:46
    Permalink

    LVŽS ir Šešėlių valdovas dalyvaus Šeimų gynimo marše. O kaip Širvintų miesto valstiečių bendruomenė?

Comments are closed.