Širvintų rajono LSDP vairas trečiai kadencijai lieka Annos Kuznecovienės rankose

Anna Kuznecovienė trečią kartą išrinkta LSDP Širvintų rajono skyriaus pirmininke

  Gegužės 8d. vyko LSDP Širvintų rajono skyriaus ataskaitinis-rinkiminis susirinkimas.

   Susirinkimo metu buvo išklausyta Širvintų rajono skyriaus pirmininkės Annos Kuznecovienės ataskaita. Antrąją kadenciją baigianti pirmininkė apžvelgė dviejų metų veiklą, asmeniškai dėkojo bičiuliams, aktyviai prisidedantiems prie skyriaus veiklos. Nebuvo užmiršti ir skyriaus bičiuliai, atšventę jubiliejines sukaktis. Jiems įteiktos skyriaus ir partijos dovanos.

   Ataskaitas pateikė Finansų komisija, Etikos ir procedūrų komisija, Rinkimų štabo vadovas, Moterų klubo pirmininkė.

  Slaptu balsavimu LSDP Širvintų rajono skyriaus pirmininke naujai kadencijai perrinkta Anna Kuznecovienė. Pirmininko teikimu pavaduotojais patvirtinti: Gediminas Voveris ir Giedrius Jozonis. Susirinkime išrinkta skyriaus taryba, skyriaus Finansų bei Etikos ir procedūrų komisijos. LSDP Širvintų rajono skyriaus moterų klubas išsirinko naują pirmininkę, ja tapo Akvilė Adomavičiūtė.

   LSDP Širvintų rajono skyriaus susirinkime taip pat buvo renkami  delegatai į LSDP suvažiavimą, kuris vyks gegužės 29 d., bei patvirtinti kandidatai į LSDP tarybą, Finansų, Etikos ir procedūrų komisijas.

  Nors net ir vyresni skyriaus bičiuliai pripažino informacinių technologijų patogumą dalyvaujant posėdžiuose, tačiau visi iki vieno teigia, jog tikisi greito tiesioginio bendravimo, kai bus galima ir apsikabinti, ir ranką vienas kitam paspausti, ir gyvai pasišnekučiuoti. Tad laukdami Vyriausybės sprendimo dėl karantino sąlygų švelninimo, jau atsargiai svajojame apie skyriaus sąskrydį.

LSDP Širvintų rajono skyriaus informacija

9 thoughts on “Širvintų rajono LSDP vairas trečiai kadencijai lieka Annos Kuznecovienės rankose

  • 2021-05-12 at 10:31
    Permalink

    silpni visų partijų skyriai. Pats stipriausias rinkimuose gauna tik 582 balsus. Iš esmės tai tik bendrų pomėgių draugų grupės. Nėra kas jiems veikti savivaldybės taryboje.

  • 2021-05-11 at 10:57
    Permalink

    O tai kiek yra nesišypsančių? Kai balsuojat už tuos, kurie šypsosi tai ir šypsosi. Kai balsuosim už tuos, kurie oponuoja ir dirba, tai žmonės ir dirbs. 384

  • 2021-05-11 at 09:58
    Permalink

    O ką partija padarė ir daro, kad surinktų bent tuos varganus 500 balsų?
    Per mokyklų jungimo šurmulį Aną Kuznecovienę mačiau, o štai nei Gedimino Voverio, nei Giedriaus Jozonio nepamenu ką nors darant.
    Apskritai, kokia partijos skyriaus vizija šiuo metu?

  • 2021-05-11 at 09:40
    Permalink

    Kam tas sąskrydis? Jeigu per artimiausius rinkimus nebus gauta 500 balsų, siūlau partijos skyrių uždaryti arba prijungti prie kitos savivaldybės skyriaus

  • 2021-05-10 at 23:16
    Permalink

    2019 metais šios partijos skyrius sulaukė 410 rinkėjų balsų. Įdomu, ar šis būrys nors truputį padaugėjo? Ar turės reikšmės eiliniuose savivaldybės tarybos rinkimuose?

  • 2021-05-10 at 17:18
    Permalink

    Džiaugiamės, kad socdemai išsirinko puikią partijos pirmininkę Viliją Blinkevičiūtę. Sveikiname ir Aną Kuznecovienę ir linkime Jai aktyviau oponuoti valdančiajai daugumai, nes socdeminio oponavimo dar labai trūksta.

  • 2021-05-10 at 11:06
    Permalink

    Moterų pirmininkę tikrai geresnę išrinkot.

  • 2021-05-10 at 08:54
    Permalink

    Sveikinimai Annai ir jos komandai

  • 2021-05-10 at 08:07
    Permalink

    Jauna, graži, visiems šypsosi. Taip ir turėjo būt.

Comments are closed.