Ar hialurono injekcijos yra saugios?

   Mūsų organizme yra hialurono rūgšties, todėl net nereikia abejoti injekcijų saugumu. Mitas, jog hialurono injekcijos gali sudarkyti veidą ar kaip nors kitaip pakenkti. Jeigu pasirenkamas patyręs plastikos chirurgas arba gydytojas dermatologas, gebantis teisingai parinkti reikiamą užpildą ir kiekį, tuomet nereikia nerimauti dėl procedūros saugumo. Visgi reikia atkreipti dėmesį į tai, jog ne kiekvienas žmogus yra tinkamas kandidatas šiai procedūrai:

  • Jeigu alergizuojate tam tikriems produktams, medžiagoms ar kt., privalote informuoti gydytoją.
  • Kai kurie žmonės turi polinkį į keloidinius randaus. Jeigu prieš tai buvo pasireiškęs šis polinkis, gydytojas privalo apie tai žinoti.
  • Informuokite gydytoją, jeigu turi odos ligas, tokias kaip atopinis dermatitas, žvynelinė.

Jeigu atitinkate vieną iš šių kriterijų, prieš procedūrą būtina tai pranešti specialistui ir pasitarti, ar jums saugu atlikti injekcijas.

Profesionaliai atliekamos hialurono injekcijos yra saugios ir neturėtų sukelti ilgalaikio šalutinio poveikio.

Kokiais atvejais gydytojas gali atsisakyti atlikti procedūrą?

    Jūs turite teisę rinktis gydytoją, lygiai taip pat kaip ir specialistai turi teisę rinktis klientus. Jeigu gydytojas pastebės, jog jūsų požiūris į procedūrą yra klaidingas (turite nerealius lūkesčius, nesuvokiate pasekmių), tuomet jis gali atsisakyti atlikti procedūrą. Kalbant apie hialurono injekcijas, kartais klientams tenka susidurti su tuo, jog gydytojas atsisako atlikti procedūrą dėl estetinių priežasčių. Profesionaliems specialistams svarbu, jog procedūros tenkintų klientą, bet taip pat jie turi ir savo nuomonę. Plastikos chirurgai ir gydytojai dermatologai supranta, kas yra gražu, o kas tiesiog “per daug”. Renkantis patikimas klinikas, tokias kaip Belladerma.lt, galima būti tikriems, jog gydytojas įvertins, kas tinka klientui ir suteiks naudingų patarimų. Yra specialistų, kurie siūlo pigias kainas, akcijas ir leidžia didelius kiekius injekcijų į tą pačią vietą, suteikdami nenatūralų įvaizdį. Tokiais atvejais šalutiniai poveikiai gali būti ilgalaikiai.

Kiek laiko matomi rezultatai?

  Hialurono rūgšties injekcijų rezultatai priklauso nuo pasirinkto užpildo ir vietos, kurioje atliekamos injekcijos. Hialuronas idealiai tinka ne tik lūpoms, bet ir skruostams, apatinio žandikaulio formavimui, taip pat galima leisti į paakius, randus ir kt. Galima tikėtis, jog rezultatas matysis 1 – 2 metus.

Užsakymas ŠS Nr. 21-47