4 thoughts on “Merė atostogauja

  • 2021-06-04 at 18:58
    Permalink

    Tuoj sužinosime, kur atostogauja. Kadangi pradės merė vadovauti vairuotojui, kad blogai veža, kad oro uoste nepatiestas kilimas, nėra Širvintų mergaičių tarnaičių.
    Bet man atrodo ši savaitė Savivaldybės mergaitėms buvo pati geriausia, nuostabiausia šiais metais. Kadangi dirbti, galvoti, bendrauti su interesantais galima savarankiškai nebijant išsakyti savo nuomonės.

  • 2021-06-02 at 11:43
    Permalink

    Buvom čia tokiame tradicinių šeimų vakarėlyje su pirtele. Pirtis karšta ir amžius jau toks. Tai nesisaugojom, nesistabdėm. Tai gal užkibo? Tai tada ilgam. Teks Ingrid pavaduoti.

  • 2021-06-02 at 11:30
    Permalink

    Gerai, širvintiškiai jau daug ką pastebi. Reikia įvykiams užbėgti už akių. Reikia dabar reikalauti, kad išplatintų miesto šventės, kuri vyks liepos mėnesį, sąmatą.
    Nesuprantu, nėra informacijos iki kada Pinskuvienė atostogaus? Keista. Iš vis gal išvyko neatostogauti. Gali būti ir toks atvejis. O gal pasijuto, kaip žmogus, kuris yra didelė įžymybė. Živile, nusileisk ant žemės šalia visų žmonių. Dega jos tie nerealūs planai, bliūkšta, kaip balionai.

  • 2021-06-02 at 10:43
    Permalink

    Tai tik parodo, kad kažkas labai blogai, kažkas jai eina ne pagal planą. Bėdos su teismu dėl švietimo įstaigų plano ir su sporto centro direktoriaus konkursu. Ne pirmas kartas, kai situacijai pablogėjys, bėga atostogų.

Comments are closed.