Būnant su vaikais sustoja laikas, ir pats nejučia šypsaisi…

Moterų klubo pirmininkė Akvilė Adomavičiūtė ir LSDP Širvintų r. skyriaus pirmininkė Anna Kuznecovienė

    Kažkas yra pasakęs: „Vaikai – tai ne maži žmonės, o didžiausi pasaulio stebuklai. Būnant su vaikais sustoja laikas, ir pats nejučia šypsaisi…“ Galbūt dėl šios priežasties Širvintų rajono LSDP Moterų klubas kasmet aplanko rajono darželinukus.

    „Džiaugiuosi, kad turime tokią gražią ir prasmingą šventę skirtą vaikams,“ – šypsosi naujoji Moterų klubo pirmininkė Akvilė Adomavičiūtė. Jos teigimu, smagu tęsti klubo tradiciją ir aplankyti rajono vaikus, lankančius darželius.

    „Kaskart įvairiomis progomis besilankydama mūsų rajono darželiuose, negaliu atsistebėti ir atsidžiaugti vaikų žingeidumu, smalsumu spindinčiomis akutėmis. Jų begaliniu noru bendrauti, pasakoti ką nuveikė ir ką ketina dar nuveikti,“ – Akvilei pritarė LSDP Širvintų skyriaus pirmininkė Anna Kuznecovienė ir džiaugėsi Moterų klubo pirmininkės kvietimu kartu aplankyti rajono mažuosius.

 Tiesa, šiemet vaikai lankyti kukliau, be kitų Moterų klubo narių. Nors klubo moterys noriai renkasi bendravimą su mažaisiais Širvintų rajono piliečiais, tačiau šį kartą susilaikyta – vis tik privalu atsižvelgti į karantino reikalavimus. Tačiau Akvilė ir Anna pas vaikus keliavo su glėbiu dovanų, kurios saugiai, laikantis atstumo reikalavimų, buvo perduotos mažiesiems smalsuoliams.

   O vaikai visada džiaugiasi svečiais bei dovanomis. Šiandien vaikai viešnioms pasakojo kaip vakar šoko, vaidino ir deklamavo Vaikų gynimo dienos proga. Vienas per kitą dalijosi savo svajonėmis ir atostogų planais.

   LSDP Širvintų skyriaus pirmininkė Anna Kuznecovienė džiaugėsi Širvintų skyriaus socialdemokratų Moterų klubo tradicinėmis akcijomis. Ypatingai dėkojo naujai Moterų klubo pirmininkei, kad pakvietė prisijungti prie kilnaus ir gražaus tikslo. O visiems visiems vaikučiams, kurių nepasiekė dovanėlės, ji viso skyriaus vardu siunčia nuotolinį sveikinimą Vaikų gynimo dienos proga. Juk švenčių yra daug, tad tikimasi aplankyti ir kitų darželių auklėtinius.

LSDP Širvintų rajono skyriaus informacija

4 thoughts on “Būnant su vaikais sustoja laikas, ir pats nejučia šypsaisi…

  • 2021-06-03 at 15:22
    Permalink

    Šaunuolės

  • 2021-06-02 at 22:31
    Permalink

    Fainos abi pirmininkės jūsų. Jaunos ir gražios.

  • 2021-06-02 at 20:26
    Permalink

    A tai va, kas čia buvo. Vaikas grįžęs pasakojo, kad tetos dovanų davė

  • 2021-06-02 at 19:31
    Permalink

    Šaunus startas Akvile, sėkmės 🙂

Comments are closed.