Sporto centras lieka su laikina direktore. Kol kas

/ NERINGA TUŠKEVIČIENĖ /

   Birželio 3 d. turėjo vykti konkursas į Širvintų sporto centro direktoriaus pareigas.  Deja, Sporto centro kolektyvas pastovaus vadovo turės dar palaukti.

   Ieškant konkurso rezultatų paaiškėjo, kad skelbimas dėl konkurso Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos tinklapyje yra išimtas. Tiesa, savivaldybės tinklapyje apie atšauktą konkursą informacijos nėra.

   Pasidomėjome, kodėl išimtas skelbimas ir gavome atsakymą: „Ministerija gavo Širvintų savivaldybės merės Živilės Pinskuvienės raštą, kuriame pranešama, jog konkursas Širvintų sporto centro direktoriaus pareigoms eiti yra atšauktas Širvintų rajono savivaldybės mero 2021 m. gegužės 18 d. potvarkiu, ir prašoma išimti skelbimą dėl konkurso iš smm.lt svetainės.

   Priežastys, kodėl konkursas atšauktas, rašte neįvardytos. Savivaldybė ministerijai jų nurodyti neprivalo, nes ji įgyvendina sporto centro savininko teises ir pareigas.“

8 thoughts on “Sporto centras lieka su laikina direktore. Kol kas

  • 2021-06-04 at 18:39
    Permalink

    Iš komentarų turinio bei žmonių mąstymo galima spręsti, kad savo nuomonę reiškia ne eiliniai jos socialinių tinklų “gerbėjai”. Aš šito laukiau ir ačiū šitiems žmonėms, kadangi jie iš tikrųjų yra išsilavinę, dirbantys žmonės, suprantantys darbą, atsakomybę.
    Iš kur Savivaldybėje tiek mergaičių, kurios sėdi ne savo vietoje. Nesakau, kad visos, bet dauguma tarnauja poniai.
    O kas yra ta Zapolskienė, iš kur jinai, jeigu net ir Pinskus šalia buvo, kai treniruoklių salę paruošė darbui.
    Ar ne ta pati, kur agitavo Motiejūnų k. balsuoti už Pinskų;
    Po Družų kaimą lakstė Ingrida ir liepė balsuoti už Pinskų.

  • 2021-06-04 at 18:23
    Permalink

    Negi niekas rimtai nesusidomės sporto centro, baseino statyba? Įdomu kiek išleista lėšų ir kokia statybos kokybė?
    Kas yra baseino statybos rangovas? Pirmas rangovas buvo statybos darbų vykdytojas-cirkininkas, kuris rinko, surinko pinigus. Antras tas pats, tik kitą suknelę apsirengęs ir toliau pasiima pinigus, o mūsų ponia Živilė tyli. Rangovas labai geras, jokių pretenzijų, darbai kokybiškai atlikti. Mergaitės darbų atlikimo aktus turite pasirašyti, o jeigu ne baigsis blogai.
    Živilė galvoja Širvintų rajono gyventojai nieko nesupranta, tylės.
    O kad tylėtų pasamdysiu dainininkų, vyks šokiai, foto sesijos. Jau pusė merės ataskaitos už 2021 m. ir yra.

  • 2021-06-04 at 12:35
    Permalink

    Taip, Mergaitė buvo ruošiama kiaurai pergalei. Ir su kolektyvu elgėsi atitinkamais metodais, ir nuotaikos bei santykiai kolektyve atitinkami, ir tie, kuriuos reikėjo nustumti prie sienos, nustumti, ir taip viršijo įgaliojimus. Poniai tai buvo paskutinis lašas. Neliko nieko kito, tik aprėkus komandos pasitikėjimo merginas, atšaukti suplanuotą konkursą. Mergaitės dalia nepavydėtina, teks kolektyvui į akis pasižiūrėti. Geriausiu atveju, bus kitos, jaunos ir gražios, direktorės pavaduotoja.

  • 2021-06-04 at 11:16
    Permalink

    Per šlapiai grindis išplovė

  • 2021-06-04 at 11:13
    Permalink

    Tai gal norinčių vadovaut neatsirado?

  • 2021-06-04 at 09:50
    Permalink

    O kaip ten su ta sporto salės danga, apie kurią Ponia nieko nežino? Vanduo pats savaime išsipylė ant naujos sporto salės parketlenčių. Tos sumirko ir išsiraitė. Pačios. Vyko kaltųjų paieška. Norinčių neatsirado. Tai Mergaitė kaltino rangovo darbininkus, darbininkai kaltino Mergaitę. Mergaitė viršijo kompetencijas. Negalima Rangovo darbininkų kaltinti, nes Rangovas turi nusipirkęs neliečiamybę. Brangokai mokėjo. O ką Mergaitė? O jinai ką? Jinai nieko nepirko, tai iš jos jokios naudos. Rangovas pasiskundė Poniai: ką dvaro Mergaitės sau leidžia? Ir tai jau ne pirma Mergaitės užsitraukta nemalonė, ir to jau pasirodė per daug.

  • 2021-06-04 at 08:39
    Permalink

    nieko tokio, vietoj šitos mergaitės atsiras kita. Reikia tik poniai piršteliu pamoti

  • 2021-06-04 at 08:01
    Permalink

    Kalba, kad mergaitės susipyko

Comments are closed.