Mediniai balansiniai dviratukai. Kodėl juos verta dovanoti?

    Ieškote dovanos mažamečiui? Turite daug puikių pasirinkimų, tačiau tikrai netrūksta priežasčių, kodėl  pirmenybę turėtų būti tiekiama mediniam balansiniam dviratukui.

Draugiškas vaiko sveikatai

   Vaikiškas organizmas yra laba jautrus ir tarpus, todėl labai svarbu, kad pirmenybę būtų teikiama tik  sveikatai draugiškiems gaminiams. Būtent tokie, dėl įvairių priežasčių, yra ir mediniai balansiniai dviratukai.  Visų pirma, medis – visiškai natūrali žaliava, todėl ji nesukels alergijos, nepakenks kvėpavimo takais, kaip galėtų nutikti, kaki kurių rūšių plastiko atveju. Dar daugiau, balansinis dviratukas kur kas efektyviau lavina vaikiškus raumenis. Na, ir taip pat svarbu akcentuoti, kad balansinį dviratuką valdyti išmokstama kur kas greičiau, todėl traumų tikimybė gerokai sumažėja.

Daugiau laiko lauke

    Ne paslaptis, kad buvimas gryname ore yra labai naudingas žmogaus imuninei sistemai bei gerina miego kokybę. Na, o, kai kalbame apie vaikus, buvimas gryname ore tampa dar svarbesniu, nes mažieji yra ypač pažeidžiami įvairiausių virusų ir kuo stipresnį imunitetą turės, tuo rečiau sirgs ir greičiau pasveiks susirgę. Tačiau tėveliams ne visada pavyksta užtikrinti, kad laiko lauke vaikai praleistų pakankamai. Todėl, jei bus padovanotas medinis balansinis dviratukas, jums tikrai nebeteks kalbėti apie buvimo gryname ore naudą savo vaikams. 

    Taigi, jei jums svarbu visapusiškai rūpintis savo vaiko sveikata ir savijauta, mediniai balansiniai dviratukai vaikams – geriausias pasirinkimas. Važinėjimas jais leis efektyviai stiprinti raumenis, be to,  nekils alergijos tikimybės. Dar daugiau, turėdamas dviratuką vaikas savaime norės praleisti daugiau laiko gryname ore, tad bus stiprinamas imunitetas. Na, ir, žinoma, tokio tipo dviratuką valdyti išmokstama kur kas greičiau, todėl gerokai mažėja traumų tikimybė. 

Užsakymas ŠS Nr. 21-53-1