Kas yra ginekomastija ir kaip išspręsti šią problemą?

    Kaip moterys, taip ir vyrai turi savų kompleksų, dėl kurių jaučiasi nepatogiai ir nori juos paslėpti, tačiau taip daryti nederėtų, geriausia su savo kompleksais susigyventi, arba tobulinti juos ir taip paversti pliusais. Tačiau, jei to nepavyksta padaryti pačiam – reikia ieškoti specialistų pagalbos, kurie Jums padės ir patars, kaip turėti norimą išvaizdą. 

  Ginekomastija (padidėjusios vyrų krūtinės liaukos) yra problema, su kuria susiduria beveik trečdalis vyrų. Ginekomastijos operacija gali būti reikalinga bet kokio amžiaus vyrams, nes dėl įvairių pasitaikančių priežasčių (kuriuos gali nustatyti gydytojas) šių vyrų organizmas gamina daugiau estrogenų, moteriškų lytinių hormonų, nei paprastai. Vyrų krūtinė gali padidėti dėl genetikos, antsvorio, sutrikusios hormonų pusiausvyros, tam tikrų vaistų ar steroidų vartojimo ir kitų sveikatos problemų.

   Operacijos metu riebalai pašalinami naudojant saugią specializuota įrangą, kuri padeda tuos riebalus siurbti teisingai ir greitai. Ištraukti riebalai gali būti persodinti į kitas pageidaujamas kūno vietas, tuomet jie yra specialiai apdorojami, o paskui persodinami pasitelkiant moderniausią Lietuvos riebalų transplantacijos įranga. Po riebalų persodinimo prigyją didelis procentas taransplantuotų riebalinių ląstelių. Po operacijos tam tikrą laiką riebalų persodinimo ir siurbimo vietoje būna daugiau patinimų. Per kelis mėnesius limfinė sistema nepastebimai pašalina neprigijusias riebalų ląsteles, kurios organizme jau nėra reikalingos.

   Operacijos metu daromas pjūvis po spenelio areole, krūtinė sumažinama pašalinant audinių ir odos perteklių, prireikus atliekamas riebalų nusiurbimas kitose pageidaujamose vietose. Procedūra atliekama taikant bendrąją anesteziją, o procedūros atlikimo laikas yra 1-3 valandos.

   Pacientui po operacijos rekomenduojama bent vieną dieną likti klinikoje, o po savaitės plastinės chirurgijos gydytojas turi jį apžiūrėti, kad įvertinti procedūros sėkmingumą. Atsistatymo po operacijos periodas trunka neilgai, šis etapas neskausmingas, o komplikacijų tikimybė yra labai maža, dėl to šią procedūrą renkantis vyrams yra ne taip baugu. Pjūvio randas lieka visam gyvenimui, tačiau jis taisyklingas, trumpas, plonas, palaipsniui nyksta ir tampa beveik nepastebimas. Išvaizdos skirtumas prieš ir po šios operacijos bus matomas iš karto, tačiau galutinio rezultato reikės palaukti kelis mėnesius, gera žinia yra ta, kad rezultatas išlieka visam gyvenimui.

   Jei Jums ši procedūra nėra tinkama, galite rinktis iš daugybės kitų pas mus esančių procedūrų. Viena iš kitų mėgstamiausių klientų procedūrų yra – veido odos patempimas. Senstant kūnui, sumažėja odos elastingumas ir stangrumas, ypač veido. Dėl įgimtų odos savybių veido odoje gilėja raukšlės, veidas praranda savo kontūrus, įdumba skruostai. Nors laiko negalima atsukti atgal, estetinė chirurgija gali padėti paslėpti senėjimo požymius. Jei norite ilgiau išlaikyti jaunatvišką išvaizdą ir pasitikėjimą savimi, veido tempimo procedūra gali būti tai, ko ieškote. 

Užsakymas ŠS Nr. 21-61