Redita Dominaitytė siūlo pabėgimo nuo rutinos planą: subalansuota tik moterims

   „Knygos teatro“ įkūrėja Redita Domintaitytė, kartu su kolegėmis Renata Kutinaite ir Larisa Kalpokaite kviečia moteris pailsėti ir praleisti paskutinį liepos savaitgalį Žemaitkiemio-Babtyno dvare.  Redita Dominaitytė ir Renata Kutinaitė yra didelio populiarumo sulaukusio interaktyvaus šou su integruota lietuvių literatūra „Špylkos ir šlepetės“ aktorės, kurios bus pagrindinės „Visos mes Ievos“ stovyklos vadovės, įsitikinusios:„Kad ir kas nutiktų, svarbiausia – nepamiršti savęs“.

   Ne paslaptis, kad pastarieji metai charizmatiškoms moterims nebuvo lengvi – nevyko spektakliai, repeticijos – meno pasaulis atrodė lyg įšalęs laike. Aktorėms itin trūko kontakto su žiūrovais ir moteriškų susitikimų. Negalėjusios realizuoti savęs pasirodymuose, energingosios kolegės nusprendė suorganizuoti moterišką poilsį įspūdingame dvare, kurio metu netrūks pokalbių, atradimų ir naujų patirčių.

   Negana to, „Visos mes Ievos“ savaitgalis moterims – tai bendra socialinė iniciatyva. Praėjusieji metai buvo sunkūs ne tik kūrybininkams, bet ir daugumai moterų, kurios dirba, rūpinasi šeima ir laiko visus keturis namų kampus. Būtent šios moterys – tyliosios herojės, gyvenančios šalia mūsų, kurioms savaitgalio praleidimas šaunioje kompanijoje – ypač reikalingos. Besirūpindamos kitais, apie save jos galvoja mažiausiai.

   „Knygos teatras“ bendradarbiaudamas su Kauno moterų pagalbos linija padovanos „Visos mes Ievos“ savaitgalį Žemaitkiemio-Babtyno dvare moteriai, kuriai šiuo metu itin reikalingas poilsis ir atitrūkimas nuo kasdienybės ir rutinos. Tad kiekviena dalyvė, užsiregistravusi į „Visos mes Ievos“ savaitgalį, prisideda prie bendros socialinės iniciatyvos.

  Larisa Kalpokaitė, kuri yra ne tik puiki aktorė, bet ir nuostabi romansų atlikėja, rugpjūčio 1 dieną dalyvėms dovanos nepamirštamą romansų vakarą, į kurį kviečiamos visos moterys, norinčios prasmingai praleisti pirmąjį rugpjūčio sekmadienį ir bent vienam vakarui ištrūkti iš rutinos. Tai puiki proga aplankyti Žemaitkiemio-Babtyno dvarą, pasiklausyti širdį virpinančių romansų ir nors trumpam pabūti jaukiame moterų būryje.

   Daugiau informacijos „Visos mes Ievos“ Facebook paskyroje.