Kviečiame Jus į kelionę po Zanavykų kraštą

  Asociacija “Širvintų miesto bendruomenė” teikė paraišką valstybės biudžeto lėšų naudojimo projektui įgyvendinti pagal Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2021 metų veiksmų plano 1.1.4 priemonę “Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse”. Vertinimo komisija mūsų paraišką įvertino ir ji buvo patvirtinta. Todėl, vykdydami projektą “Jei Lietuvą galiu pažinti Aš, gali ir Tu”, kviečiame Jus į kelionę po Zanavykų kraštą. Mūsų projekto tikslas – suburti skirtingo amžiaus ir socialinės padėties žmones, sudaryti sąlygas per pažintį su etnografinių regionų kultūros ir tradicijų ypatumais ugdyti pilietiškumą, pasididžiavimą savo šalimi, sudaryti tinkamą teigiamą emocinį ir psichologinį klimatą, kuris padėtų atsigauti nuo pandemijos sukurtų padarinių.

  Mūsų planuose: Plokščių miestelis su savo ypatinga upe-gatve, Lurdu su stebuklingą galią turinčiu šaltiniu; Zyplių, Gelgaudiškio, Kidulių dvarai, Zanavykų sodyba, Sudargo piliakalniai. Ketiname susipažinti ir su zanavykiškomis maisto tradicijomis.
   Planuojama išvykos data – rugpjūčio 8 d.
  Kelionės maršrutą dar deriname, tačiau vietas jau dabar galite rezervuotis tel. 8 65 66 44 99
   Daugiau informacijos jau netrukus.

4 thoughts on “Kviečiame Jus į kelionę po Zanavykų kraštą

  • 2021-07-28 at 08:38
    Permalink

    Bet, kai savo maža, tai važiuoji su svetimais. Gal kas nors gausis.

  • 2021-07-27 at 23:50
    Permalink

    Būryje keliauti irgi smagu.

  • 2021-07-27 at 19:03
    Permalink

    Aš tai turiu savo automobilį, savo šeimą. Šiais laikais absoliučiai visi turi automobilius. Tai klausimas, kodėl reikėtų važiuoti su chebra?

  • 2021-07-27 at 14:29
    Permalink

    Noriu į kelionę. Kokia kaina?

Comments are closed.