Daiva: ačiū, kad sklaidote vis dar gajus mitus apie policijos pareigūnus

  20 val. vakaro, A2 kelias Vilnius – Panevėžys, 49 km. Kelių policijos tarnybos pareigūbai pamato šalikelėje stovintį automobilį su avariniu ir sustoja pasiteirauti, kas atsitiko. Pasirodo, ratas pradurtas, atsarginis netinka, tad laukia naktis ant nosies su dviem mažamečiais vaikais.
   Pareigūnai vyksta į Širvintas ieškoti meistro. Deja, tokiu vėlyvu laiku tai nelengva. Tačiau pareigūnų atkaklumas duoda vaisių, trečiojo servisiuko meistras sutinka padėti. Pareigūnai pakelia meistrą iš lovos ir kartu važiuoja tvarkyti rato.
    Ratas sutvarkytas, galima grįžti atgal pas kelyje laukiančią šeimą. Pareigūnai padeda pakeisti ratą ir palinki gero kelio. Nuvažiuojanti šeima šypsosi pareigūnams ir dėkoja už pagalbą.
Lietuvos policija / facebook
   Istorija verta aprašymo ir padėkos 🙏Tikrai.
  Kartais atsitinka neplanuoti ir netikėti dalykai… Magistralėje Panevėžys-Vilnius nuleido padangą. Pasitaiko. Bet rečiau būna, kad atsarginiam ratui netinka varžtai 🤔 Tačiau ir tai ne bėda, kai turime nuostabių pareigūnų, kurie rūpestingai, ypač kūrybiškai ir žaibiškai greitai padėjo tokioje situacijoje.
  Mieli pareigūnai, Kelmelis ir Trinkūnas, didelis Jums ačiū, kad sklaidote vis dar gajus mitus apie policijos pareigūnus, mylite savo darbą ir tarnaujate Lietuvai bei jos žmonėms!!!! 🙃 Nustebinote ir net pranokote lūkesčius 🙂
Lietuvos policija turime kuo didžiuotis!!!
  P.s. vaikams padarėte giliai įsimintiną įspūdį – Ginti. Saugoti. Padėti. 💛💚❤️
  P.s.s. Nuoširdžiai dėkojame taip pat ir Širvintų autoserviso meistrui – Zibalų g. 21!!! Neįtikėtina kiek gerų žmonių Lietuvoje gyvena!!!!
Daiva / facebook