Visi kartu – mes vienybė

   Šių metų rugpjūčio 21-ąją dieną LSDP Vilniaus apskrities skyriai kasmetiniame sąskrydyje susitiko istorinėje vietoje – Kernavėje. Būrį bendraminčių, susirinkusių pasidalinti mintimis apie aktualius Lietuvos visuomenei klausimus ir problemas, džiugino ne tik nuostabus piliakalnių kraštovaizdis, bet taip pat lepino šiltas ir saulėtas paskutiniųjų vasaros dienų oras.

   Sąskrydį atidarė ir nuotaikingus sveikinimo žodžius susirinkusiems tarė Vilniaus apskrities skyrių pirmininkai: Širvintų rajono – Anna Kuznecovienė, Elektrėnų – Rimantas Baravykas, Trakų raj. – Kęstutis Vilkauskas, Vilniaus raj. – Robertas Duchnevič, Ukmergės – Indrė Kižienė, Vilniaus m. – Povilas Pinelis.

   Po įžanginių sveikinimo kalbų susirinkusieji buvo pakviesti ne tik pasiklausyti įdomių pranešimų, bet ir aktyviai dalyvauti karštose diskusijose visuomenei aktualiais klausimais apie Lietuvos gyventojų emigraciją ir jos priežastis, pandemijos problemas ir jų sprendimus, galimybes ir iššūkius dekriminalizuojant narkotines medžiagas, pensijų reformos rizikas.

  Pasidalinę įžvalgomis ir pasikeitę nuomonėmis susirinkusieji buvo pakviesti atsipūsti ir paskanauti geriausių virtuvės šefų pagamintais burnoje tirpstančiais kibinais ir kvapniu uzbekišku plovu. Toliau pasisotinusių ir pailsėjusių svečių laukė linksmoji dalis, kvietusi prasiblaškyti nuo rimtų minčių ir smagiai drauge pasirungti. Susirinkusieji galėjo savo jėgas išbandyti žaisdami šachmatais su Seimo nariu Juliumi Sabatausku, kuris buvo pasiryžęs savo meistriškumu nurungti visus, taip pat pamiklinti kojas futbolo aikštelėje, pademonstruoti rankų stiprumą virvės traukimo rungtyje bei protų miklumą protmūšyje.

  Visgi, ne susirinkusiųjų azartiškumas ir noras nugalėti vainikavo vakarą, o draugystė ir bendrystė buvo vakaro vinis, toliau leidusi kartu visiems pasimėgauti jaukiais pašnekesiais prie torto su kava, pasišokti grojant smagiai didžėjaus muzikai ar pasilepinti maudynėmis kubile.

LSDP Širvintų raj. skyriaus informacija

Užsakymas ŠS Nr. 21-66

 

 

 

 

 

27 thoughts on “Visi kartu – mes vienybė

  • 2021-08-25 at 22:04
    Permalink

    Žmonės klausia, ar yra viena ar kita komanda, ar bus už ką balsuoti. Nes juk už vieną žmogų nėra kaip balsuoti, ką jis vienas padarys, reikia komandos. Yra poreikis, bus ir pasiūla. Ir siūlo partijos komandas. Socialdemokratai tai tik vienas iš pavyzdžių. Tiesiog pastebėkit FB, kiek kepsnių, virvių traukimų, krepšio dėjimų ir plaukimų baidarėmis. Nes žmonės nori matyti besišypsančią komandą. Tai partijos ir jų skyriai stengiasi. Pučia balionus, mėlynus ir raudonus, dėlioja pavadimines raides, stato palapines.
    Viskas elementaru. Skyriuose yra vienas, max du, žmonės, kuriuos galima pavadinti politikais. Nes tai yra be galo sunku. O štai iškepti kepsnį, įmęsti kiaurą tritaškį, pairkluoti baidarę sugeba kiekvienas. Ir centras ragina – darykite renginius, reikia žmones suburti. Ir ataskaitą parašyti.
    Galioja visoms partijoms.

  • 2021-08-25 at 18:09
    Permalink

    Oponento sudorojimo metodai. Imi lūpą ir ieškai dėmės ant mantijos. Radai – nugalėjai, neradai – nupiešei…

  • 2021-08-25 at 09:35
    Permalink

    “Parduodu Širvintų aviganių veislės šuniuką. Jonas Jonaitis”. Ir tai nėra joks įžeidimas. O kaip įdentififikuoti žmogų vien pagal vardą ir pavardę, kuris Jonaitis?
    Vien vardo ir pavardės maža. Reikia dar kelių unikalių apibūdinimų, leidžiančių labai aiškiai nustatyti konkretų žmogų. Pvz Jonas Jonaitis, gyvenantis Upelis gatvėje, dirbantis ten ir ten, einantis tokias pareigas.
    Gal patarėjai galėtų nurodyti, konkrečius BK straipsnius, koks pažeidimas padarytas?
    Prie KŽ nereikia prisijungti, naudojant vartotojo vardą ir slaptažodį. Tai nėra Facebook paskyra su pasisavintomis nuotraukomis.

  • 2021-08-25 at 09:25
    Permalink

    Šaunuoliai socdemai. Jaunimo turi, renkasi, problemas sprendžia. Vieninteliai rajone. Kiti gyvena nuo rinkimų iki rinkimų kitus dergdami.

  • 2021-08-25 at 09:13
    Permalink

    Dainiau, o kodėl neskundžiat policijai? Savivaldybės etikos komisijai? Niekas negali savintis svetimos pavardės

  • 2021-08-24 at 21:26
    Permalink

    Aš irgi dalyvausiu mero rinkimuose.

  • 2021-08-24 at 19:56
    Permalink

    Elementaru. Vyksta rinkiminiai žaidimai. Kam merei rašyti Virginijaus vardu, kad jei to reikia. Arba, kam jai rašyti apie ką nors neigiamai? Protingi žmonės taip nedaro. Visada geriau, kai kas nors naudingas, susipratęs ar paprotintas, rašytų tai ką reikia. O tikrieji reikalo užsakovai stovi šalia ir rankomis trina. Jie juk švelnūs ir pūkuoti.
    Cherchez la femme, ieškokite moters. Ir šiuo atveju, tai ne merė.

  • 2021-08-24 at 19:42
    Permalink

    Teisybės ieškotojui taip pat reikia pagalvoti apie mobingą, dalykinės reputacijos menkinimą, neigiamos nuomonės formavimą, konfliktuos aplinkos kūrimą. Pravartu būtų pasikalbėti su advokatu, nes beveik visada rašomas priešpriešinis skundas. Vertėtų paskaityti visus savo virš 50 komentarų, kuriuos skaitant eilės tvarka peršasi labai įdomios išvados ir pastebėjimai.

  • 2021-08-24 at 19:29
    Permalink

    Čia greičiausiai viską strateguoja ta, kuri per būsimus rinkimus labai nori būti svarbiausia kandidate į meres.

  • 2021-08-24 at 19:17
    Permalink

    Jūs sakote, kad taip elgiasi tas, kas siekė mero kėdės? Tai rimta

  • 2021-08-24 at 19:14
    Permalink

    Viešpatie Aukščiausiasis. Ar negalite per pilnatį išjungt komentarų? Nereikia, kad visi sužinotų apie šitų veikėjų psichinę būklę

  • 2021-08-24 at 18:55
    Permalink

    Siūlyčiau svarstyti visus variantus. Tai gali būti ir pusamžį perkopusi pagiežinga politikierė, gal netgi jūsų pažįstama.

  • 2021-08-24 at 18:18
    Permalink

    Šaunuolis, kad kreipėtės į teisėsaugą, reik statyti į vietą tokius veikėjus. Manau kad tai kompleksuotas, turintis sveikatos problemų, negebantis pasiekti savo tikslų, viskuo nepatenkintas veikėjas. Gal net politikierius:)

  • 2021-08-24 at 16:12
    Permalink

    Gerbiama Neringa, labai ačiū už atsakymą.
    Į teisėsaugą šiandien kreipiausi dėl prieš 2 mėnesius pateikto prašymo pradėti ikiteisminį tyrimą dėl šmeižto. Tyrėjos nebuvo, bet palikau prašymą susisiekti, kad paaiškintų kurioje stadijoje yra tyrimas. Taigi, lauksime žinių. Jau 3 kartas kai žmogus piktybiškai vis tą patį daro, nors buvo įspėtas apie pradėtą ikiteismynį tyrimą.
    Norėjau atleisti ir viską užmiršti, bet dabar abejoju ar tai būtų teisingas žingsnis…

  • 2021-08-24 at 15:51
    Permalink

    Palikit Neringą ramybėj, ko jūs čia dabar kaip prisuktas kukuojat ir skubinat ją? Juk prieš tai buvusio straipsnio komentaruose rašė, kad šiuo metu yra ten, kur draudžiamas kompiuteris ir ribojamas mobilusis. Negi dėl jūsų vienintelio ir nepakartojamo problemų žmogus turi viską mesti ir laužyti taisykles?

  • 2021-08-24 at 15:50
    Permalink

    Pirmiausia noriu paprašyti įvertinti, kad leidinys nėra greitoji pagalba ir per minutę neatsakys. Atsakysiu ir aš. Jei tiesa, ką jūs teigiate, tai tikrai nepalaikau tokio elgesio. Ar tai tiesa, gali nuspręsti teisėsauga. Nes skirtingas IP kodas dar nereiškia, kad rašo skirtingi žmonės.
    Dar kartą prašau visų neperžengti padorumo ribų.
    Pagarbiai, Neringa T. /KŽ
    P.S. kreipinio nerašau, nes jau net nežinau, kam atsakau

  • 2021-08-24 at 15:48
    Permalink

    Puikus šios dienos Andriaus Navicko tekstas. Tik kaži, ar nors vienas širvintiškis perskaitė. Apie veikėjus, kurie ateina pas žmogų į namus, pasako, kas nepatinka, iškoneveikia, ir pasiunčia. Ir taip kartoja begalę kartų. Už kiekvieną pareikštą viešą nuomonę nekviesti vizitai kartojasi. Tai alegorija. Taip gali būti analogas, su tuo, kas vyksta čia. O tylieji tyli, nes negražu priekaištauti. Taip ir užauga paksai, gražūliai, širinskės ir vietiniai veikėjai.
    Neringa, nieko nedarykit. Žmonės atsirinks. Tik per tokius veikėjus komentavimas KŽ praktiškai sustojo. Bet gal tai ir yra vienas iš tikslų?

  • 2021-08-24 at 14:48
    Permalink

    Bet kaip lengva žmogų patikrinti. Įsivaizduokite, patektų toks žmogus į tarybą. Širvintų internetas iš karto būtų atjungtas nuo bendro tinklo ir įkurtas autonominis Širvintų pasaulio tinklas. Visi žmonės turėtų registruoti savo kompiuterius, planšetes ir išmaniuosius telefonus. Prisijungimas tik per vieno visiems žinomo veikėjo serverį ir tik savo vardu ir pavarde. Viskas tiesiogiai sujungta su savivaldybės policija. Jokių Facebook, tik teisinga Jos svetainė ir jokių anoniminių komentarų. Kazachstanas ir Tadžikistanas atrodytų kaip laisvės salos.

  • 2021-08-24 at 14:11
    Permalink

    Neringa, ar bus kažkoks Jūsų atsakymas, įvertinimas to, Jums artimo, žmogaus, kuris jau trečią komentarą mano vardu rašo? Ar mes gebame tik sudėtingas politines problemas kelti, nors elementarias žmogiškas problemėles operatyviai išspręsti esame per silpni?

    Įsivaizduoju, koks šaršalas kiltų, jei Živilė ar Jonas Virginijaus Sarpausko vardu imtų komentarus rašinėti. Dabar gi visiems teisybės gynėjams viskas OK. Tylu, ramu…

  • 2021-08-24 at 13:45
    Permalink

    Sutinku su komentatoriumi Dainius Graužinis, ir, žinau ir gerbiu šios svetainės privatumo politika: “Krašto žinios gerbia ir saugo asmenų, besinaudojančių svetainės galimybėmis, privatumą. Individualiai indentifikuojama informacija apie jus nebus perduodama jokiai trečiajai šaliai, prieš tai negavus jūsų sutikimo”.
    Esu Jums nuo Naujųjų metų vienas gerai žinomas komentatorius. Tik aš vienas geliu nuspręsti ką apie ką komentuoti.

  • 2021-08-24 at 13:14
    Permalink

    Neringa, dar kartą prašau įvertinti situaciją, nes vienas, Jums gerai žinomas, žmogus šiandien siautėja. Parašė jau antrą komentarą kito asmens vardu ir pavarde. Darykite išvadas. Visgi Jūs, Neringa, esate šios žiniaskalidos priemonės moderatorius, todėl ir Jums tenka dalis atsakomybės tai, kas čia vyksta

  • 2021-08-24 at 12:44
    Permalink

    Aš nebalsuoju už socdemus, bet man malonu, kad skyrius Širvintų rajone yra ir veikia, ir kad jie neleido poniai jų „integruoti“ savo politinių ir asmeninių tikslų tenkinimui. Šaunuoliai!

  • 2021-08-24 at 12:43
    Permalink

    Nei vienas iš žemiau parašytų komentarų nėra mano nes tik aš vienas žinau savo asmens kodą. Ir Algirdas Brazauskas man pritaria. Visi komentarai visose svetainėse yra anonimiški, nes nėra patvirtinta komentuojančių žmonių tapatybė. O tai reiškia, kad kaip žmogus jaučiasi, taip ir gali pavadinti savo komentarą. Pvz. Algirdas Brazauskas, Bonapartas Napoleonas, Vytautas Landsbergis, Viktor Uspaskych…
    Kas su tuo nesutinka, komentuoja Facebook.

  • 2021-08-24 at 12:26
    Permalink

    Mano nuomone partijos vykdo veiklą nukreiptą į rinkėjus ir į jų poreikius. Ar verta reklamuoti vidinį partijos narių renginį? Gal naudos gavo kažkas iš Kernavės verslininkų, gaminusių kibinus ir plovą. Negaila.

  • 2021-08-24 at 12:13
    Permalink

    Žemiau parašytas komentaras yra šmeižikiškas, nes pasinaudojo mano vardu ir pavarde.
    Šiam žmogui jau yra pradėtas iki teisminis tyrimas dėl šmeižto, rašant komentarus prisidengiant mano vardu ir pavarde. Tokie pasikartojantys komentarai yra tik sunkinančios aplinkybės, nes įspėjimai, matome, nepadeda.

    Neringa, būtų malonu išgirsti Jūsų viešą komentarą dėl tokios šio žmogaus veiklos. Ar Jūsų požiūriu yra pateisinami tokie dalykai?

  • 2021-08-24 at 11:45
    Permalink

    Šaunuoliai socialdemokratai. Nors vienas skyrius ruošiasi rinkimams. Tirpstantys kibinai ir uzbekiškas plovas tikrai išgelbės ištirpusius reitingus. Konstitucija garantuoja visiems lygias teises į pigius kibinus ir plovą.

  • 2021-08-24 at 11:32
    Permalink

    Nesimato šios partijos veiklos savivaldybės gyventojų poreikiuose.

Comments are closed.