Numatomi policijos reidai rugsėjo mėnesį

    Visą rugsėjo mėnesį bus skiriamas dėmesys sustiprintai eismo kontrolei prie ugdymo įstaigų, vairuotojų pareigų pėstiesiems vykdymo kontrolei.

Rugsėjo 1–4 d. bus vykdoma pėsčiųjų, dviračių vairuotojų kontrolė – tamsiuoju paros matomumą gerinančių saugos priemonių (atšvaitų, ryškiaspalvių liemenių su šviesą atspindinčiais elementais ir kt.) naudojimas, o taip pat ir vairuotojų pareigų pėstiesiems, dviračių vairuotojams vykdymo užtikrinimas ir kontrolė.

Rugsėjo 6–10 d. bus vykdoma vairuotojų veiklos, nesusijusios su vairavimu, kontrolė (naudojimasis mobiliojo ryšio priemonėmis vairuojant neturint laisvų rankų įrangos). Rugsėjo 6–11 d. – pavojingo ir chuliganiško vairavimo, manevravimo, lenkimo, kur tai draudžiama daryti, važiavimo per sankryžas, šviesoforo signalų paisymo kontrolė.

Rugsėjo 16–22 d. bus minimos, kaip saugaus eismo dienos, kurių metu bus vykdoma eismo dalyvių kontrolė išaiškinant prioritetinius KET pažeidimus.

Rugsėjo 23–25 d. bus vykdoma dviračių (elektrinių paspirtukų) vairuotojų kontrolė, bus tikrinamas saugos priemonių dėvėjimas (atšvaitų, ryškiaspalvių liemenių su šviesą atspindinčiais elementais, šalmų ir kt.). Taip pat bus vykdoma šių eismo dalyvių kontrolė atsižvelgiant, kaip jie laikosi reikalavimų keliamų dviračių vairuotojams.

One thought on “Numatomi policijos reidai rugsėjo mėnesį

  • 2021-09-02 at 07:35
    Permalink

    Ačiū. Žinosim

Comments are closed.