Vietos savivaldos diena – svarbi bendruomenės šventė

Gerbiami kolegos – tarybos nariai, mere, savivaldybės ir seniūnijų specialistai, 

    Vietos savivaldos diena. Tai svarbi bendruomenės šventė, kadangi tik nuo mūsų visų priklauso, kokią savivaldą sukursime ir koks bus Širvintų rajonas ateityje. O kiekvieno valdininko priedermė – tarnauti kiekvienam žmogui, kiekvienai bendruomenei.

    Garbingai ir sąžiningai tarnaukime savo rinkėjams ir visiems rajono gyventojams.

Tarybos nariai opozicijoje

8 thoughts on “Vietos savivaldos diena – svarbi bendruomenės šventė

  • 2021-10-11 at 07:51
    Permalink

    Šiaip dar ir Maločka Jonas geras kandidatas. Reikia palaukti, kaip priešpaskutinę agitacijos dieną pasirodys.

  • 2021-10-10 at 21:17
    Permalink

    Čia dar ir nuo paties Mateikos daug priklauso. Fainas vyriokas, bet vien to, kaip matėme praeitą kartą, neužtenka. Jei neįjungs auštesnes pavaras, tai ir vėl mažai šansų bus sudaryti lygiavertišką rinkiminę konkurenciją. Reikia aktyviai važinėti ir dirbti su kiekvienu rajono gyventoju jau dabar.

  • 2021-10-10 at 20:22
    Permalink

    Reikia, kad valdžia būtų iš mūsų rajono gyventojų, o ne atvažiuojantys. Jeigu eisime balsuoti, tai ir ponia nieko nepadarys, kadangi už ją balsuoja mažiau negu pusę rajono gyventojų. Jinai čia užsilaikė, kadangi didelė dalis gyventojų neeina balsuoti ir taip pageriname jos rezultatą.
    Ateityje būtinai eisiu balsuoti, kad į valdžią nepakliūtų ponia iš Vilniaus. Rajonui vadovauja šiuo principu: skaldyk ir valdyk. Seniūnijos atiduotos į kelių jos žmonių rankas. Koks išsilavinimas Jasevičienės Rimos, kad tokia “gabi”, dirba trijose seniūnijose.

  • 2021-10-10 at 19:27
    Permalink

    Tai taip išeina, kad kaip kokie avinai esame apdirbti ir kaip zombiai balsuosime už tuos pačius?

  • 2021-10-10 at 19:13
    Permalink

    Pirmą kartą ponią išrinkom, nes prieš tai buvusi valdžia “miegojo”. Dabar gi neturime jokių šansų jos atsikratyti, nes “atidirbta” būti išrinktai sistema veikia 100 proc.

  • 2021-10-10 at 19:04
    Permalink

    Merė ir valdančioji komanda pati neišsirinko. Taip ir gyvensim, susiskaldę, susipriešinę. Nes, “nėra už ką balsuoti, o ką kiti rajonui davė”.

  • 2021-10-10 at 19:00
    Permalink

    Širvintų rajono savivaldos ypatumas – žmonės tarnauja vienasmenei valdžiai. Kuo toliau, tuo labiau. Savivalda tik “ant popieriaus”. Tai su kuo čia sveikinama?

  • 2021-10-10 at 09:14
    Permalink

    Savivalda – valdo savi ir daro, ką nori

Comments are closed.