Linas Kukuraitis kviečia tapti Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” dalimi

Linas Kukuraitis

Gerbiami, Širvintiškiai,

   Visus norinčius paklausti, pasitarti, įvardinti problemas ir pasiūlyti sprendimus kviečiu ateiti į susitikimą su manimi lapkričio 22 dieną, pirmadienį, 17 val. Vilniaus g. 77. Pradėkime pokyčius nuo savęs ir dirbkime kartu “Vardan Lietuvos”.

  Praėjusioje kadencijoje visi kartu nuveikėme labai svarbių darbų – sumažinome skurdą, pajamų nelygybę, emigraciją, į globą patenkančių vaikų skaičių, įvedėme vaiko pinigus ir ženkliai padidinome pensijas, o gyventojų skaičius ir pilietinė galia Lietuvoje vėl pradėjo augti. Tai keletas pasiekimų iš mano, kaip buvusio Socialinės apsaugos ir darbo ministro, srities ir, manau, visi pritarsite, kad šie ir kiti kiekvienam svarbūs darbai turi būti tęsiami.
Jeigu norime gyventi Lietuvoje, kurioje tinkamai rūpinamasi bendruoju gėriu, neišvengiamai, turime įsitraukti į bendruomeninį, visuomeninį ir politinį gyvenimą. Aš pat tą darau nuo pat tada, kai sąmoningai galėjau pasirinkti, nuo paauglystės. Bet kurioje srityje vienam pasiekti rezultatų yra daug sunkiau, o politikoje – neįmanoma, ir būtent tai mane paskatino jungtis prie naujai kuriamos politinės jėgos – Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“.
Jeigu jūs taip pat jaučiate, kad piktintis nebepakanka, kad laikas įsitraukti, veikti, keisti ir spręsti patiems – ateikite pasikalbėti apie tapimą Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” nariu ir pokyčių savo aplinkoje bei Lietuvoje iniciatoriumi.
Tarp svarbiausių steigiamos partijos siekių – stiprinti šalies ekonomiką, ypatingą dėmesį skiriant darbo vietų kūrimui regionuose, skirti realią paramą šeimoms, mažinti socialinę atskirtį, suteikti daugiau teisių savivaldai sprendžiant šalyje kylančias krizes, mažinti korupciją ir įgyvendinti žaliojo kurso politiką, kuri užtikrintų kiekvieno teisę į švarią ir saugią aplinką. O svarbiausia, telkiame tokią politinę bendruomenę, kurioje kiekvienas galėtų kelti ir spręsti jam svarbius visuomenės klausimus.
„Sulaukiame daug kreipimųsi iš miestuose ir regionuose gyvenančių žmonių, pritariančių mūsų siekiams ir raginančių apie naujos sąjungos kūrimąsi plačiau informuoti Lietuvos žmones, kad visi norintys galėtų susitelkti į aktyvių bendraminčių ratą“, – teigia vienas iš partijos steigėjų Saulius Skvernelis. Tad ir kviečiame norinčius drauge kurti geresnę ir teisingesnę Lietuvą tapti partijos steigėjais registruojantis interneto tinklapyje www.demokratai.lt.
Kvietimą tapti steigėjais be manęs pasirašė Seimo nariai: Saulius Skvernelis, Vytautas Bakas, Zigmantas Balčytis, Rima Baškienė, Algirdas Butkevičius, Domas Griškevičius, Rūta Miliūtė, Laima Mogenienė, Laima Nagienė, Lukas Savickas, Algirdas Stončaitis, Zenonas Streikus ir Tomas Tomilinas.

Užsakymas ŠS Nr. 21-138